מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין טיולונים מגיל חצי שנהמורן29/12/2023
היי
מעוניינץ לעבור מעגלה מאסיבית לטיולון לטווח ארוך מגיל חצי שנה שיהיה נוח לקיפול אבל נוח גם לילד כולל הצללה מהשמש
התלבטות בין:
טיולון של mom
מון של אינפנטי
סילבר קרוס דגם ג'ט
סלפי של פג פרגו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ להמתין עד גיל שנה
קובי סופר31/12/2023שלום מורן,
אני ממליץ להמתין עד גיל שנה. לטיולון שפונה לכיוון ההורה יש יתרונות עצומים להתפתחות התינוק. ההמלצה שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה + או לכל הפחות עד גיל שנה.
יש מחקרים בנושא או לא בנושא שרק מחזקים את כל מה שהוכח במחקרים.
תינוקות שהיו מול ההורה היו משכילים יותר, דיברו בשלבים מוקדמים יותר, היו רגועים יותר, ישנו טוב יותר והקשר מול ההורה היה חזק יותר.
לכן אני ממליץ להמתין עם הרכישה.
מכלל הדגמים שרשמת, ראשית ההמלצה שלי תמיד לגשת לחנות, להושיב את התינוק, לחגור, לנייד את הטויולון בחנות ומחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לשנות מצבים, לפתוח את הגגון, לקפל לבד, להרים במצב מקופל ולבדוק ברכב.
לאחר כל אלו תקבלו החלטה של מי מהדגמים הכי נוח לכם ולתינוק.
המון ומאמ מאוד זהים לכן המבחן יבליט את ההבדלים והיתרונות הקטנים של כל אחד. הג'ט לדעתי פחות מוצלח והווינג שלהם עדיף.
הסלפי של פג מעולה לדעתי כל עוד הוא במחיר של פחות מ-1000 ש"ח.
הייתי מוסיף לבדיקה את ספורטליין וייפר שלו יש את הגגון הגדול ביותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)