מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- איזו עגלה כדאי לקנותמירי מלכה01/01/2024
די דחוף
לא יודעת איזו עגלה לקנות
אנחנו גרים קומה 1 ללא מעלית כך שהמשקל משחק, כמובן שעדיף משהו עם קיפול נוח ולא תופס מקום
מצד שני אני ובעלי גבוהים סביר להניח שהתינוק יהיה גבוה כך שחשוב אמבטיה מרווחת .
אני מאוד אוהבת הליכות סביר שאסתובב הרבה עם העגלה ברגל.
אשמח להמלצות ולאיזה דברים יותר כדאי לשים דגש .
כרגע מתלבטים בין
מיוס 3- (מצדיק מחיר?)3
פג פרגו (מצדיק מחיר?)
אינגליזיה אלקטה
וכמובן נרצה להשקיע על עגלה שתשמש גם לילדים הבאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בייבי בוס בובקט
קובי סופר01/01/2024שלום מירי,
הייתי ממליץ על העגלה שלנו בייבי בוס בובקט 2.
ראשית היא קלה מאוד ושוקלת 8.2 ק"ג לשלדה וטיולון.
שנית, יש ידית מתארכת כך שהיא מתאימה להורה גבוה. יש 5 שנות אחריות כך שאפשר להיות רגועים שתשרת בילדים הבאים. כל הבדים נשלפים לכביסה ויש לה יכולת ניוד מדהימה ועדיפה על המיוס ואינגלזינה. לגבי פג, לא ציינת דגם ולכן קשה לי להשוות.
היא לא יקרה והקיפול סופר קל ונוח וגם די קומפקטי.
לגבי הדגמים שציינת:
מיוס 3, לדעתי יקרה סתם. הרבה מהעלות לדעתי זה המיתוג.
אם אשווה לבייבי בוס, אין למיוס ידית מתארכת, לא ניתן לקפל עם הטיולון שהוא פונה לכיוונכם (גם את האינגלזינה לא) ואת הבייבי בוס ניתן לקפל עם המושב שהוא פונה לשני הכיוונים.
המושב של המיוס מרשת לעומת גב יצוק מפלסטיק שלדעתי מספק תמיכה יותר טובה ולא נכנס אוויר קר בחורף הגגונים בבייבי בוס יותר גדולים ומתאימים לאקלים בארץ.
הגלגלים של הבייבי בוס מגומי מלא כמו צמיג רכב (רק ללא פנימית כך שאין סיכון של פנצ'ר או צורך בניפוח). לעומת גלגל סילקון קטן יותר במיוס. גם באינגלזינה הגלגל מסיליקון אבל יותר גדול. גם באינגלזינה הידית קבועה.
לכן אני חושב שהבייבי בוס מציעה הרבה יותר ותעלה פחות או הרבה פחות אם נשווה למיוס.
עכשיו, אני משוחד כמובן, זה מוצר פרי פיתוח שלי ושיווק שלי ולכן כמו תמיד, ממליץ לא לקחת את ההמלצה שלי כמובן מאליו.
ההמלצה שכן צריך לקחת זה לגשת לחנויות שמציגות את העגלות הרלוונטיות.
לשים משקל של 12-15 ק"ג בכל אחת מהעגלות, לנייד את העגלות בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרגה גבוהה. לנסות לקפל עם הטיולון פעם שהוא פונה לכיוונכם אם מתאפשר (ואם לא כמו במיוס או אינגלזינה, אז לקחת בחשבון שתצטרכו לפרק ולהרכיב את המושב כל פעם שתקפלו ותפתחו, לכן ממליץ להתנסות בזה גם). פעם לכיוון הנסיעה. להרים את העגלות במצב מקפול כדי להרגיש את המשקל. לבדוק איך הן נכנסות ברכב. כך תקבלו החלטה מושכלת של איזה דגם נכון לכם יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)