כיסא בטיחות לגיל 3

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות לגיל 3
    נילי
    09/01/2024

היי קובי,

אני רואה כמה כיסאות שחוזרים כאן בהמלצות:
    - גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו - הכי בטיחותי
    - גרקו נאוטילוס סנאגלוק טרנזישנס - המלצת עליו בעבר ואני לא רואה זמינות שלו בחנויות
    - צ'יקו מייפיט - הכי נוח
    - ברייטקס גרואו וויט יו קליקטייט - בטיחותי ונוח אבל יקר משמעותית מהשאר

הילדה בעייתית מאוד בנסיעות וחשוב שהכיסא יהיה נוח מאוד אבל כמובן לא רוצים להתפשר על הבטיחות. האם הבדל הנוחות בין צ'יקו מייפיט לגרקו גרואו משמעותי? האם הבדל הבטיחות ביניהם משמעותי? בהנחה שמתקינים ולא מתעסקים בזה יותר. בשורה התחתונה מי מהם עדיף לנו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות לגיל 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההמלצות בהתאם לשאלת השואל

קובי סופר
    16/01/2024

שלום נילי,

ההמלצות בהתאם לשאלת השואל. בנוסף, בהתאם לזמנים. על טרנזישיין המלצתי כאשר היה זמין ולא היו אלטרנטיבות יותר טובות.
    לכן לא תמיד רלוונטי המלצות העבר.
    נניח הנאוטילוס גרואו הוא הדגם החדש ביותר של גרקו וקיבל דירוג בטיחותי נדיר כך שהוא הבטיחותי ביותר. הברייטקס קיבל דירוג כמעט זהה, כמה נק' פחות ולפני הגרקו היה המומלץ ביותר. בגלל שהוא יקר והגרקו עם דירוג גבוה יותר אז מן הסתם ההמלצה היא על גרקו לפחות לדעתי.
    הצ'יקו לדעתי הנוח ביותר אבל זה גם אינדיבדואלי בין ילד לילד.
    אם הוא יותקן על ידי מתקין מורשה ולא יתנתק אז כן, היתרון הבולט של ברייקטס וגרקו מתבטל אך יש אבל, אם יפרקו נניח בשטיפת רכב, במוסך או מכל סיבה אחרת, אז ההתקנה שלו מסורבלת ביחס לשניים האחרים. לכן אני נוטה להמליץ על הבטיחותי ביותר וזה לא שהם לא נוחים, לדעתי הם מאוד נוחים. כמובן שאפשר לקחת את הילדה ולהתנסות פיזית בחנות או ברכב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו