מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- קניית ספורטליין סיילו פיאלנתן09/01/2024
היי קובי
אנחנו מתכננים לקנות את הסיילו PL, אהבנו את הקיפול, הגודל נראה טוב, גלגלים נראים טוב והאמבטיה בה גבוהה שזה יתרון משמעותי כי אני גבוה.
יכול במקרה לומר לי אם אנחנו מפספסים איזה שהוא חיסרון שלא בולט לעין למי שלא מנוסה בשימוש בעגלה?
וגם, אתה יודע במקרה מה ההבדלים בגובה בינה לבין העגלות של בייביבוס? לא של הידית אלא של האמבטיה/טיולון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החיסרון הבולט הוא המשקל
קובי סופר16/01/2024שלום נתן,
החיסרון הבולט הוא המשקל. אני תמיד ממליץ לגשת לחנות, לקפל לבד עם הטיולון ואז להרים לרכב ולבדוק.
המוכרנים בחנויות לרוב יעשו מה שטוב לעסק ולא מה שטוב ללקוח ובדרך כלל יקפלו לכם את השלדה ללא האמבטיה או טיולון. אז יראה לכם שהעגלה לא כבדה. בפועל שתהיו בשלב הטיולון מגיל חצי שנה עד גיל 3 (בתקווה שלא תרכשו טיולון נוסף בהמשך), אז תקפלו עם הטיולון ותצטרכו להרים לרכב. אם יש בית ללא מעלית אז גם לבית. אז תשימו לב שהיא מאוד מאוד כבדה. המשקל הכבד גורם להורים רבים לעבור בשלבים מאוד מוקדמים לטיולון, דבר שלא בריא או נוח לתינוקות בהשוואה לעגלה עם מושב דו כיווני.
לכן ההמלצה שלי להרים את העגלה לרכב עם הטיולון, אם אפשר שהאשה תתנסה בזה. אז לקחת בחשבון שזו פעולה שתעשו לא מעט בחיי היומיום.
הבייבי בוס שוקלות כ-4 ק"ג פחות! זה הבדל משמעותי לדעתי, זה נותן יתרון גם בהרמה לרכב אבל גם בניוד, דוחפים פחות משקל ולכן הרבה יותר נוח לנייד את הבייבי בוס מול הספורטליין לדעתי. גם כאן. תמיד ממליץ לשים משקל של 12-15 ק"ג בעגלות ולנייד בחנות ומחוץ לחנות להרגיש את ההבדלים. ללא משקל לא יורגשו הבדלים.
לגבי הגובה, לא יצא לי למדוד, ההבדל לדעתי לא גדול בין 3-5 ס"מ. צריך לקחת בחשבון שהחלק שישרת יותר זמן זה הטיולון וכאן אין הבדלים בגובה, אם אני לא טובה הבייבי בוס אפילו יושב מעט יותר גבוה.
הרוים רבים מסתכלים על האמבטיה ולא לוקחים בחשבון שזמן השימוש שלה סופר קצר והחלק שישרת יותר זמן הוא הטיולון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)