התאמת סלקל למשקל התינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התאמת סלקל למשקל התינוק
    הילה
    12/01/2024

שלום
    יש לנו סלקל ג'ואי אייג'ם 3 שיש לו חלק פנימי מקטין לניבורן. התינוקת בת חודש שוקלת 3 קילו ומרגיש שממש צפוף לה בפנים. אני מכניסה אותה לבושה בשתי שכבות לא עבות (בגד תחתון ואוברול כותנה) והשמיכה בחוץ מעל החגורה. מצד שני בלי הפנימית נראה שמרווח מדי. עד איזה משקל צריך את הפנימית וכמה הדוק צריך להיות הסלקל לגוף שלה? תודה,הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאמת סלקל למשקל התינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המקטין די מיותר

קובי סופר
    16/01/2024

שלום הילה,

המקטין די מיותר. הוא לנוחות בלבד ולרוב אינו נוח לתינוקות. אפשר להוציא בכל שלב, הוא לא משפר או מוריד את רמת הבטיחות כך שאם לא נוח, פשוט תוציאו. אני לילדים שלי הוצאתי כבר בשבוע הראשון.
    רק צריך להדק את הרצועות נכון, צריך שיהיה הדוק אבל לא בלחץ. לאחר ההידוק של רצועות כיסא הבטיחות על גוף התינוק צריך לנסות "לצבוט" את הרצועה בחלקה העליון באזור הכתף. אם ניתן לצבוט, סימן שהרצועה לא מהודקת מספיק ואז יש להדק את הרצועות שוב ולנסות לצבוט עד שהאצבעות מחליקות על גבי הרצועה ולא מאפשרות צביטה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו