מחפשת עגלה לטיולי שטח

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מחפשת עגלה לטיולי שטח
    ליבנת
    14/01/2024

היי
    אני מחפשת עגלה שמתאימה לשטח-כורכר, דשא, אבנים וחול ים לצורך טיול ארוך..גם שתצליח לעבור בקלות ללא קשיי סחיבה וגם נוחות מקסימלית לתינוק.
    עם זאת חשוב לי שתהיה כמה שיותר קלה.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת עגלה לטיולי שטח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יכולת ניוד מתנגשת עם משקל

קובי סופר
    16/01/2024

שלום ליבנת,

כדי להגיע ליכולות ניוד בדרך קשה צריך גלגלים איכותיים, גדולים וגם מערכת קפיצים איכותית. כל אלו מעלים את משקל המוצר לכן יכולת ניוד מתנגשת עם משקל.
    אני חושב שהבייבי בוס טייגר שלנו יכולה להיות אופציה טובה. היא קלה, יש לה גלגלים בגודל גדול אך לא גדול מידי אבל השילוב של המשקל הקל והגלגל האיכותי יוצרים יכולת ניוד מעולה גם בדרך קשה.
    יש גם את בוגבו פוקס שהיא לא כבדה ונוחה לניוד אבל, צריך לפרק את הטיולון טרם הקיפול שלדעתי זה סירבול גדול. כמוכן הטיולון לא נשכב למצב שטוח אלא יש שקע בין הגב לישבן וזו זווית שלדעתי פחות טובה מאשר שכיבה ישרה.
    כמוכן היא מאוד יקרה.
    לצערנו עגלות בעלות יכולת ניוד כמעט ולא נמכרות בארץ עקב ביקוש נמוך. בעיקר בגלל המשקל והגודל שגם את ציינת שזה בעייתי עבורך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו