מתלבטים מאוד לגבי עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטים מאוד לגבי עגלה
    שני
    15/01/2024

ראשית, בגלל אירועי 7.10 אנחנו במצב כלכלי שמאפשר קניית עגלה ביד 2 ולכן החלק של המחיר פחות משמעותי.

מתברר שיש היצע ענק ואני ממש לא מוצאת ידיים ורגליים ואשמח לסדר.
    הנתונים:
    לא יודעים באיזו קומה נגור והאם יש מעלית.
    עדיין אין רכב, אך צריכה לקחת בחשבון שיכנס לרכב סטנדרטי.
    מחפשת עגלה נוחה לתפעול
    טיולון פלוס אמבטיה (אופציה לסלקל זה יהיה נחמד)
    מתקפלת יחסית בקלות

האופציות שראיתי ואני מתלבטת
    בוגבו (פוקס, בי, קמיליון)
    סייבקס- (פריאם 3 או מיוס)
    יויו
    נונה
    ibebe i stop

זרקתי המון המון שמות ודגמים, ממש אשמח לאיזו בהירות בנושא. בחנויות התבלבלתי מאוד, כל מוכר שכנע לגבי דגמים וחברות מסויימות וכאמור, בסוף בשל אילוץ אקנה ביד 2 (מעדיפה עגלה יקרה מיד 2 מאשר 'זולה' חדשה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטים מאוד לגבי עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רשימה ארוכה בהחלט רק יוצרת בילבול רב

קובי סופר
    16/01/2024

שלום שני,

רשימה ארוכה בהחלט רק יוצרת בילבול רב. בכל עגלה יש יתרונות רבים מול חסרונות לדגם אחר. לכן זה רק מבלבל. צריך להתמקד בדברים שרוצים מהמוצר ואז יהיה יותר קל להתכוונן למוצרים מתאימים. לאחר מכן צריך לעשות בדיקה. יש יתרון בלרכוש חדש בחנות כי אז אפשר לעשות בדיקה אחד ליד השני ולא להתרוצץ בין מוכר אחד לשני. כמובן שיש דגמים ברשימה שכן אפשר להשוות בחנויות.

מהדגמים שרשמת אני לא ממליץ על יויו כי הטיולון חד כיווני.
    IBEBE אני מכיר, לא חושב שאי פעם נמכרה בארץ לכן ממליץ להימנע, יהיה בעיה עם אחריות וזה לא שמדובר במוצר טוב לדעתי.

פוקס, קמיליון, פריאם זה סגמנט של עגלות גדולות ולכן כבדות, מסורבלות, גדולות בקיפול אז אם זה בכלל רלוונטי?

בי ומיוס הן עגלות עירוניות, פרקטיות אבל יותר קטנות. אז האם זה הכיוון?

בסוף המוכרים בעלי אינטרס למכור מה שטוב לכיס שלהם ולא בהכרח מה שטוב ללקוח. לכן תמיד ממליץ לגשת לחנות, לשים משקל של תינוק בכל עגלה 12 ק"ג לפחות. לנייד בחנות ומחוץ לחנות. לנסות לקפל עם הטיולון שהוא פונה לכיוונכם ואחר לכיוון הנסיעה. להרים במצב מקופל עם הטיולון. (בחלק מהדגמים צריך לפרק את הטיולון לפני הקיפול כמו בקמיליון לדוגמא. בחלק צריך לפרק רק שהטיולון פונה לכיווכם, בסוף זה סרבול ולכן אני ממליץ להתנסות בקיפול לשני הכיוונים שתבינו אם הפירוק והרכבה זה משהו שתוכלו לחיות איתו בשלום).
    לאחר כל אלו לבדוק ברכב. כך תראו מה נכון לכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על הסדר ומכאן ננסה להתמקד

שני
    21/01/2024

ג'ולס האב פלוס- אני רואה שהטיולון נשכב עד הסוף, איך היא?

סייבקס מיוס- האם יש הבדלים בין המספרים 1,2,3?

בוגבו בי 5 או 6- יש הבדל מהותי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההאב עגלה טובה

קובי סופר
    22/01/2024

שלום שני,

ההאב עגלה טובה, זו עגלה עירונית עם גלגלים גדולים ולכן יש לה יכולת ניוד טובה. הקיפול די נוח וקומפקטי. יש לה מספר חסרונות:
    1. היא יחסית כבדה מעל 11 ק"ג לשלדה וטיולון.
    2. המושב שלה יחסית קטן וצפוף, זה חיסרון בחורף עם לבוש עבה אבל סה"כ המושב לא צר מידי.
    3. החיסרון כיד 2, יש מעל הגלגלים הקדמיים 2 פלסטיקים שנותים ליפול. אין בזה בעיה טכנית אבל זה מציק בעין, נתקלתי ברחוב במספר עגלות במצב הזה.

בין המיוסים 1-3 ההבדלים הם בעיקר עיצוביים כמו רשתות איוורור שנוספו ב-2 ולא היו ב-1. בסה"כ מבחינה טכנית אמבטיה, טיולון, קיפול ותפעול אין הבדל גדול. לדעתי אבל, הבי או הג'ולז עדיפים עליה.

בין בי 6 ל 5 כמו בסייבקס ההבדלים לא משמעותיים. הגלגלים גדלו, האמבטיה יושבת יותר גבוה, רשת איוורור באמבטיה ובטיולון ועוד הבדלים די זניחים. אם הפער במחיר לא גדול עדיף ללכת על ה-6. אם כן אז גם מה-5 הרוב מרוצים.

כמוכן, אם רוצים חדש במחיר של כמעט יד 2. יש את הבייבי בוס בובקט/טייגר שלנו או הספורטליין סיילו. לדעתי מקבלים מוצרים שלא נופלים מהדגמים מעלה, לדעתי אפילו מקבלים יתרונות מסויימים והפלוס שמקבלים מוצר חדש.
    צריך לקחת בחשבון שעגלות יד 2 עברו שימוש ולעגלות יש שחיקה בשימוש לכן, לדעתי עדיף בייבי בוס חדשה מאשר בי 6 יד 2 (בתכלס, גם כחדשה מול חדשה לדעתי היא עדיפה אבל אני משוחד ולכן תמיד ממליץ לבדוק פיזית כמו שרשמתי בהודעה הראשונה).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו