כסא בטיחות של ברייטקס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות של ברייטקס
    גלית
    16/01/2024

שלום קובי,
    הלכנו לאיבוד בין הדגמים השונים של כסאות הבטיחות של ברייטקס ונשמח לעזרה..
    מה הדגם הטוב ביותר לתינוק בן שנה וחודשיים?
    וגם מאיזה גיל אפשר להתקין עם כיוון הנסיעה.
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות של ברייטקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל דגמי הקליקטייט שלהם מעולים

קובי סופר
    17/01/2024

שלום גלית,

כל דגמי הקליקטייט שלהם מעולים. בדגש על דגמי הכיסאות בטיחות ולא כיסאות משולבי בוסטר.
    מרתון, בולווארד (כמו מרתון רק עם הגנות ראש טיפה יותר רציניות) או אדבוקט (כמו בולווארד רק עם 2 הגנות חיצוניות נגד תאונות צד). כולם עם דירוגי בטיחות מהגבוהים ביותר שיש.
    אני נוטה להמליץ על הבולווארד כי האדבוקט רחב מאוד ובעייתי בעתיד עם עוד כיסא או שניים. בנוסף, אין הבדל בתוצואות המבחנים והאדבוקט יקר כך שאני לא רואה הצדקה לרכוש אותו. גם בין המרתון לבולווארד אין הבדל אבל רק בשביל האקסטרה הגנה אני נוטה להמליץ על הבולווארד.

החוק בארץ אומר שעד גיל שנה צריך להתקין נגד הכיוון ומגיל שנה ומשקל 9 ק"ג (צריך ששני התנאים יתקיימו), ניתן להתקין עם הפנים לכיוון הנסיעה.
    מצד שני, ההמלצות אומרות שעד גיל שנתיים מומלץ להיות נגד הכיוון, זה הרבה יותר בטיחותי לתינוקות, כמה שנים מנסים לחוקק חוקים אך זה כרגע לא מתקדם. אני בכל אופן ממליץ להיות נגד הכיוון ככל הניתן וככל שהתינוק מאפשר גם עד גיל 4 שנים! בשבדיה זהו חוק! בעקבות כך מספר הפציעות ומקרי המוות בתאונות עם כיסאות בטיחות הוא הנמוך בעולם, לכן זו הוכחה ניצחת לכך שעדיף להיות נגד הכיוון ככל הניתן.
    מכאן זה שיקול אישי של כל אחד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עדיף כסא בטיחות או משולב עם בוסטר?

גלית
    17/01/2024

תודה רבה קובי
    מה עדיף לקנות כיסא בטיחות או משולב עם בוסטר? (תינוק בן שנה וחודשיים)
    אם בוסטר נשמח להמלצה על דגם של ברייטקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ממליץ על המשולבים

קובי סופר
    18/01/2024

שלום גלית,

לא ממליץ על המשולבים.
    לדעתי אי אפשר לייצר הנדסית בצורה יעילה מוצר שיתאים לתינוק שרק נולד וגם לילד בן 12. לכן יש כל מיני פשרות בכל טווח גיל. כמוכן, הדגמים הלא משולבים מקבלים דירוגי בטיחות מעט יותר גבוהים. מניסיון שלי, ברוב המקרים יש אח או אחות נוספים שמצטרפים ואז הכיסא עובר אליהם ובכל מקרה רוכשים בוסטר כמוכן, בוסטרים תופסים פחות מקום ברכב מכיסא משולב כך שלרוב, רוב ההורים לא מנצלים את הבוסטר של הכיסא המשולב עד הסוף. לכן אני די פוסל כיסאות משולבים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו