בוגבו בי 6 או בוגבו פוקס 5?

מנהל הפורום

 קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום
 
  • בוגבו בי 6 או בוגבו פוקס 5?
    יעל
    18/01/2024

    שלום,
    אשמח לשמוע איזו עגלה מומלצת ומה היתרונות והחסרונות של בוגבו בי 6 מול פוקס 5.
    מחפשת עגלה קומקטית ומעוצבת.
    פתוחה לשמוע גם הצעות נוספות.
    שאלה נוספת-
    מתלבטת האם כדאי לקנות בנוסף דונה, בגלל ששמעתי שזה לא בריא כל כך לתינוק, יש לי חשש שזה סוג של נוחות של ההורים על חשבון הבריאות של הילד, האם אתה ממליץ?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוגבו בי 6 או בוגבו פוקס 5?

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • אולי דרגון פליי?

    קובי סופר
    18/01/2024

    שלום יעל,

    הבי 6 שונה לחלוטין מהפוקס. הבי יותר קומפקטית בקיפול וניתנת לקיפול יחסית בקלות עם הטיולן. הפוקס הרבה יותר גדולה, טכנית ניתן לקפל עם הטיולון אבל זה מסורבל וגדול ולכן הרוב מקפל ללא הטיולון כך שהבי הרבה יותר פרקטית לדעתי. כמוכן, טיולון הבי מגיע למצב שכיבה ישר בעוד שבפוקס יש שקע בין הגב לישבן, לדעתי זו זווית פחות נוחה לתינוקות, די דומה לסלקל ונגיע לזה בהמשך לגבי הדונה.
    מצד שני, הפוקס תהיה הרבה יותר נוחה בניוד בגלל הגלגלים הגדולים ולכן תלוי בצרכים שלכם.
    היות ולהבנתי הבי יורדת מפס הייצור (אני לא יודע אם זה סופי, צריך לברר מול בוגבו), קשה לי להמליץ על הבי כי עתידית אי אפשר לדעת מה יהיה לגבי חלפים וכו'. למרות שנמכרו עשרות אלפי יחידות כך שאני מאמין שבעשור הקרוב לא צריכות להיות בעיות.
    לכן אולי הדרגון פליי?
    זה דגם חדש עם גלגלים גדולים ושכיבה מלאה כמו בבי, תכלס זה המחליף. הקיפול טיפה יותר קל מהבי. יש לו חיסרון גדול ואני באופן כללי לא ממליץ עליו אבל היות ואולי הבי לא תהיה רלוונטית יותר, לדעתי הוא עדיף על הפוקס. החיסרון הוא המושב המאוד מאוד צר. לדעתי לא יהיה נוח לתינוקות גדולים לשבת בו, בייחוד בחורף עם לבוש עבה. מושב הבי רחב משמעותית.

    לגבי המלצות אחרות, הכל תלוי אם אתם פתוחים לרעיון של ללכת על מותגים פחות מוכרים? לדעתי יש מוצרים יותר טובים מבוגבו וגם תחסכו לא מעט כסף.

    לגבי דונה, אני לא ממליץ מ-2 סיבות:
    1. סלקל בראש ובראשונה הוא כיסא בטיחות ולא עגלה. המטרה הראשונה שלנו צריכה להיות בטיחות, חס וחלילה בזמן תאונה יש הבדלים בין סלקלים וכיסאות שונים. דירוגי הבטיחות של דונה טובים אבל יש דגמים עם דירוגים מצוינים (אשר מתחברים גם לעגלות שונות כמו בוגבו).
    לכן מהסיבה הבטיחותית אני פחות ממליץ.
    2. בריאות התינוק, אכן, שהייה ארוכה בסלקל אינה בריאה לתינוקות. הזווית לא ישרה ואינה בריאה אורטופדית. כמוכן, זה יכול להזיק לדרכי הנשימה בשהייה ארוכה. לכן אני ממליץ להימנע מלטייל עם התינוק בסלקל מחוץ לנסיעות ברכב.
    לגבי הפוקס, הזווית דומה לשל סלקל אבל הרבה יותר טובה, עדיין אבל לדעתי שכיבה ישרה הרבה יותר בריאה משכיבה במושב עם שקע.

    בברכה,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו