מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה לכיסא בטיחות מגיל 0סתיו18/01/2024
מחפשת המלצה לכיסא טוב ברמת הבטיחות ונוחות חגירת הילד מגיל 0. יש לי אוטו קטן מזדה 2 ומנסה להבין כמה זה פקטור בקנייה. מציינת שלרוב זה יהיה רק אני והתינוק ברכב, אבל לא הייתי רוצה לבטל לחלוטין את האופציה שמישהו יושב בכיסא ליד הנהג.
מקריאה באינטרנט אני רואה שברייטקס מומלצים, השאלה אם הם בסדר עבור רכב קטן.
חומזה ראיתי שיש דגמים מסתובבים שזה נשמע לי מאוד נוח, בעיקר כי יש לי בעיות גב, זו גם הסיבה שויתרתי על סלקל כי חוששת שיהיה לי כבד להוציא אותו יחד עם התינוק. אם יש דגם מסתובב מומלץ זה יהיה מצויין.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מסתובב = פחות בטיחותי
קובי סופר18/01/2024שלום סתיו,
מסתובב = פחות בטיחותי אז זה שיקול שלכם. אם לא איכפת לכם לרדת ברמת הבטיחות אז אוכל לרשום את הדגם המסתובב עם הדירוג הכי גבוה. היות ואני בעד בטיחות בראש ובראשונה אני לא ממליץ על מסתובב ולכן גם לא רושם את הדגם/דגמים המוצלחים יותר.
ברייטקס מומלצים, כל סדרת הקליקטייט: מרתון, בולווארד ואדבוקט. לדעתי הבולווארד עדיף מה-3.
כמוכן צ'יקו נקסטפיט זיפ מקבל את דירוג הבטיחות הגבוה ביותר יחד עם ברייטקס. היתרון שלו עליהם הוא השכיבה, הוא מגיע כמעט לזווית של סלקל ולכן לדעתי נוח יותר בהשוואה לברייטקס בחצי השנה הראשונה.
מבחינת גודל, הם טיפה גדולים אבל אין בעיה ברכב קטן, גם אם ישב מבוגר ליד. הבעיה יכולה להיות בעתיד הרחוק אם יהיה צורך להתקין מושב נוסף ועוד מבוגר יצטרך לשבת או, כאשר נצטרך להתקין 3 מושבים. עד אז זה חזון למועד ואני בעד ללכת על הבטיחותיים ביותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)