המלצה לכיסא בטיחות מגיל 0

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לכיסא בטיחות מגיל 0
    סתיו
    18/01/2024

מחפשת המלצה לכיסא טוב ברמת הבטיחות ונוחות חגירת הילד מגיל 0. יש לי אוטו קטן מזדה 2 ומנסה להבין כמה זה פקטור בקנייה. מציינת שלרוב זה יהיה רק אני והתינוק ברכב, אבל לא הייתי רוצה לבטל לחלוטין את האופציה שמישהו יושב בכיסא ליד הנהג.
    מקריאה באינטרנט אני רואה שברייטקס מומלצים, השאלה אם הם בסדר עבור רכב קטן.
    חומזה ראיתי שיש דגמים מסתובבים שזה נשמע לי מאוד נוח, בעיקר כי יש לי בעיות גב, זו גם הסיבה שויתרתי על סלקל כי חוששת שיהיה לי כבד להוציא אותו יחד עם התינוק. אם יש דגם מסתובב מומלץ זה יהיה מצויין.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לכיסא בטיחות מגיל 0

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסתובב = פחות בטיחותי

קובי סופר
    18/01/2024

שלום סתיו,

מסתובב = פחות בטיחותי אז זה שיקול שלכם. אם לא איכפת לכם לרדת ברמת הבטיחות אז אוכל לרשום את הדגם המסתובב עם הדירוג הכי גבוה. היות ואני בעד בטיחות בראש ובראשונה אני לא ממליץ על מסתובב ולכן גם לא רושם את הדגם/דגמים המוצלחים יותר.
    ברייטקס מומלצים, כל סדרת הקליקטייט: מרתון, בולווארד ואדבוקט. לדעתי הבולווארד עדיף מה-3.
    כמוכן צ'יקו נקסטפיט זיפ מקבל את דירוג הבטיחות הגבוה ביותר יחד עם ברייטקס. היתרון שלו עליהם הוא השכיבה, הוא מגיע כמעט לזווית של סלקל ולכן לדעתי נוח יותר בהשוואה לברייטקס בחצי השנה הראשונה.
    מבחינת גודל, הם טיפה גדולים אבל אין בעיה ברכב קטן, גם אם ישב מבוגר ליד. הבעיה יכולה להיות בעתיד הרחוק אם יהיה צורך להתקין מושב נוסף ועוד מבוגר יצטרך לשבת או, כאשר נצטרך להתקין 3 מושבים. עד אז זה חזון למועד ואני בעד ללכת על הבטיחותיים ביותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו