Britex b egail טיולון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• Britex b egail טיולון
    מןר אלבז
    22/01/2024

שלום קובי , אשמח לחוות לדעת על טיולון britex b egail m במקרה היא נתפסה לי בעין ושי התרשמתי ממנה לא ניתן להתרשם ממנה פיסית כי זה רק בכפר סבא ואני לא קרובה .. חשוב לי שתהיה יציבה ותתאים לאחוזי ים גבוהים יודעת שהיא קצת כבדה מטיולונים אחרים אבל חשוב לי שתהיה איכותית מבחינת נסיעה איתה בחוץ לגן להורים ןכאלה .. ושה שכיבה והחגירה תהיה נוחה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Britex b egail טיולון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היא יותר עגלה מאשר טיולון

קובי סופר
    23/01/2024

שלום מור,

היא יותר עגלה מאשר טיולון. כפי שציינת זה בעיקר משפיע במשקל אבל לא רק, גם הקיפול יותר גדול. מכאן זה שיקול שלכם אם אתם מוכנים להקריב מהנוחות שלכם עבור נוחות התינוק.
    סה"כ זו עגלה טובה ביחס לעלות.
    לדעתי אם הולכים על הסגנון הזה, הייתי ממליץ ללכת על ביבה טאיטאי בעלת מימדים פניים די דומים. היתרונות של הטאיטאי הם במשקל קל יותר, נוחות ניוד עדיפה, קיפול יותר קטן ולדעתי החיסרון הכי גדול של ברייטקס הוא לאחר הקיפול, כל הבד נשאר חשוף כלפי חוץ, ברכב זה מתלכלך, לא סטרילי ובהמשך גם נוטה להיפרם/להיקרע. זה חלק שהאחריות לא מכסה.
    בטאיטאי לעומת זאת הקיפול כלפי פנים כך שהבד נשאר מכונס בפנים, לא מתלכלך ונשאר נקי וסטרילי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו