התייעצות על כמה עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות על כמה עגלות
    טליה
    22/01/2024

היי אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות לגבי העגלות האלו
    בדגש על היציבות של האמבטיה (כששמים את הילד שלא תהיה נטיה של האמבטיה כשהראש למטה כי זה כבר קרה לי עם בוגבו 6 בעבר)
    וגם יתרונות וחסרונות כלליים של העגלה והטיולון -
    איך עגלת אויסטר 3 ?
    והאם אתה מכיר את עגלת cavoe ?
    ספורטליין pl/do/pro ?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות על כמה עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך לקחת בחשבון שהאויסטר והקאבו הן יבוא בלעדי של רשת למוצרי תינוקות

קובי סופר
    23/01/2024

שלום טליה,

צריך לקחת בחשבון שהאויסטר והקאבו הן יבוא בלעדי של רשת למוצרי תינוקות, זה אומר שאין תחרות והמחיר שהרשת יכולה לדרוש גבוה מכיוון שאין תחרות!
    הקאבו מאוד דומה לספורטליין כך שאני לא רואה שום סיבה ללכת לכיוונה כאשר יש את הספורטליין שעולות כמחצית.

מבחינת האמבטיות אין הבדלים גדולים בין הדגמים.
    מבחינת טיולון, גם כאן, בשני המקרים מקבלים מושב יצוק מפלסטיק עם שכיבה וישיבה טובים.
    בשני המקרים העגלות יחסית כבדות כאשר מרימים את השלדה יחד עם הטיולון בייחוד הפרו, הPL והXL די דומות רק שהPL יותר מעוצבת ומעט יותר כבדה ויקרה, לכן אני נוטה להמליץ על הXL מבין כלל דגמי הסיילו.
    אני ממליץ פשוט לגשת לחנות, לשים משקל של תינוק בכל דגם, לנייד את העגלות בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרגה גבוהה. לאחר מכן לנסות לקפל עם המושב פעם שהוא פונה לכיוונכם ופעם לכיוון הנסיעה. לאחר מכן לנסות להרים את העגלות עם המושב. לבדוק ברכב וכך תקבלו החלטה מה מהם נכון לכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו