מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שאלה סייבקס מיילו 2קסם25/01/2024
היי האמת שאתמול הייתי בסיבוב עגלות
בסופו של דבר המשקל משחק בשבילי תפקיד עיקרי
הרגשתי שכל העגלות כבדות לי ואני מחפשת משהו פרקטי ונוח
באינגליזינה אלקטה החדשה הרגשתי שהיא ממש קשה לקיפול הקליקים שלה ממש לא ידידותיים
בספורטליין בעלי פחות אהב את הידית היא הרגישה לו מרוחקת מהתינוק
בו גבו החדשה מבחינת הקיפול עם האמבטיה מבחינתי זה חיסרון כי זה ממש כבר להרים את שניהם יחד
המיוס 3 של סייבקס האמבטיה ממש קטנה והסל למטה ממש קטן
הכי התחברתי למיילו 2 של סייבקס כי היא קלה לקיפול הסל גדול והאמבטיה רחבה
אבל חזרתי הביתה ולא מצאתי עליה כל כך המלצות ופתאום מפחדת שאולי היא קלה מדי והיא לא תחזיק לי למספר ילדים קדימה וגם הלחיץ אותי להבין למה היא זולה (ביחס לסייבקס)
אשמח לעזרה (עדיין לא קניתי..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ככל שיורדים במשקל מאבדים דברים
קובי סופר25/01/2024שלום קסם,
ככל שיורדים במשקל מאבדים דברים. אין נוסחאות פלאים שיכולות לייצר עגלה קלה מבלי לקצץ דברים.
במיילו הקיצוץ הוא בגלגלים הקטנים ומחומר די בסיסי, ידית קבועה. המושב עשוי מרשת, המתכת דקה מאוד. אני לא חושב שתהיה בעיית יציבות כל עוד תקפידו לא לתלות כלום על הידית ואם כבר לתלות, אז תיק קל ולא עמוס.
המיילו 1 לא נמכרה בהצלחה בישראל ובמיילו 2 לא נעשו שינויים מרחיקי לכת וזו בעצם עגלה די זהה לדור הראשון. לכן התמחור הזול. המיוס יקרה בעיקר בגלל הביקוש הרב.
החיסרון הכי גדול בעובדה שאין ידית מתארכת, זה גם באינגלזינה אותו הסיפור,
כאשר המושב פונה לכיוון הנסיעה, ברגע שתרצו להשכיב את התינוק, גב מושב הטיולון יחצה את קו ידית האחיזה, המושב יהיה באזור הברכיים של ההורה הדוחף. לא נוח להתנייד כך לדעתי. כמוכן, לא תתאפשר תליה של תיק או כל דבר על הידית כי זה יפגע במושב כל הזמן.
לגבי חוזק ואמינות, לדעתי מן הסתם יש מחיר לכך שהגלגלים קטנים, השלדה דקה ואין קפיצים טובים. עם זאת, זה גם תלוי בכם. אם הטיולים הם עירוניים, לא עולים ויורדים מדרגות, לא מעמיסים על המוצר וכו'. כמוכן, מנקים את העגלה מחול אחת לחודש אז אין סיבה שלא יחזיק לילדים הבאים.
באופן כללי אני בעד ידית מתארכת, זה לא אומר שצריך ללכת רחוק מהתינוק, ניתן גם לכנס את הידית פנימה ואז היא תהיה כמו במיילו. עם זאת, הסיילו מאוד כבדות.
אם מוכנים לעלות במשקלים לאזור המשקל של האינגלזינה, אפשר לבדוק את הבייבי בוס בובקט שלנו. מעבר למשקל הקל יש לה גלגלים גדולים ביחס לסגמנט, ידית מתארכת, מושב יצוק מפלסטיק, יכול ניוד מדהימה, קיפול נוח, 5 שנות אחריות והיא די באוזר המחיר של המיילו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)