מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- האם אפשר לוותר על אמבטיהעדי26/01/2024
שלום קובי, אחלה פורום.
גם אני מתלבטת ומבולבלת בין העגלות, גם לא גרה בארץ אז המבחר קצת שונה. מחפשת משהו בין טיולון לעגלה, לא מסיבי. הרבה מנסים להוריד אותי מאמבטיה (בעיקר בגלל העלות הגדולה) אם התינוק יוולד באביב ואני לא יודעת אם זה בטיחותי ונוח מספיק. מציעים לי לשים בעגלה עם שכיבה מלאה וחגורה. האם זה באמת מיותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין בעיה לרכוש ללא אמבטיה
קובי סופר28/01/2024שלום עדי,
אין בעיה לרכוש ללא אמבטיה.
מאמצע שנות ה-80 ועד אמצע שנות ה-2000 (אזור 2003 אז הגיחה בוגבו לעולם במאסות). הרוב המוחלט רכשו עגלות ללא אמבטיה.
מה שכן, 2 דברים חשובים, לא רכשו טיולון אלא עגלה מרווחת, אז היה ידית עוברת, בהמשך המושב היה מתהפך מצד לצד כלומר, אני ממליץ שהעגלה תהיה דו כיוונית כך שניתן יהיה לראות את התינוק מולכם.
בנוסף, לוודא שיש לה אישור לשימוש מגיל לידה, לא לכל עגלה ללא אמבטיה יש אישור מלידה!
לחגור תינוק בן יומו עם רצועה זה לא פשוט וגם לא הכי נוח להם.
אם יש אפשרות לרכוש דגם עם מדרך רגליים שיכול להיסגר עד למעלה או, לרכוש דגם עם כיסוי רגליים שנסגר טוב, אפשר יהיה ללכת ללא חגירה.
אני כמובן שתמיד ממליץ עם אמבטיה אך כפי שרשמתי, בהחלט ניתן ללא.
אם תרצי, את יכולה לרשום לי מספר דגמים רלוונטיים ואוכל לתת יתרונות/חסרונות שלהם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. המשך שאלה
עדי29/01/2024תודה על התשובה המפורטת, מעריכה מאוד.
אני גרה באירופה, פה רוב העגלות די מאסיביות. אני מחפשת משהו באמצע, יש לי עוד ילדים קצת יותר גדולים אבל לא בטוחה שטיולון פשוט ישרוד תיקים או טרמפיסטים. מצד שני צריכה שיהיה לי קל להתנייד.
אולי אתה מכיר את העגלות האלה ותוכל להמליץ:
Cangaroo macan
Bebe stars nammos
בוגבו (בוגבו 6 או דרגונפליי)
ויש גם כמה פג פרגו שלא רשמתי את הדגמים (מנסה לברר)..
השתיים הראשונות באות כסט ואז זה מחיר מוזל עם אמבטיה, השאלה אם הן טובות.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתיים הראשונות אלו מותגים מקומיים
קובי סופר30/01/2024שלום עדי,
השתיים הראשונות אלו מותגים מקומיים אז אני פחות מכיר.
שתיהן עגלות מדבקה.
Cangaroo macan נמכרה בישראל תחת מותג אחר,
לא הייתה מוצלחת וכעת גם לא נמכרת ולכן אני פחות ממליץ.
Bebe stars nammos
לא נמכרה בארץ. ממה שראיתי בסין נראית סביר, לדעתי עדיפה על האופציה הראשונה.
בי 6 תהיה עדיפה עליהן בוודאות אבל גם יותר יקרה ככל הנראה. הדרגון לדעתי פחות מוצלחת מהבי, הטיולון שלה מאוד צר ולכן אני נוטה להמליץ על הבי.
בפג יש את ולוצ'ה החדשה שהיא עירונית, לדעתי פחות מוצלחת. הבי לדעתי עדיפה עליה.
הויוצ'ה היא כבר יותר גדולה ומאסיבית, תהיה יותר נוחה לניוד וגם יותר מרווחת לתינוק. מצד שני היא יותר כבדה וגדולה בקיפול בנוסף, הקיפול שלה מצריך תרגול ולא הכי נוח לביצוע.
אם יש דגם בוק זמין לרכישה, לדעתי זו תהיה אחלה קניה רק לרכוש עם שלדת S שיש לה גלגלים יותר טובים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי פג פרגו
עדי30/01/2024תודה קובי! אכן בדקתי ופגפרגו בוק כבר לא משווקת פה..
הוצע לי Vivace, שנראית יותר קלילה מה Veloce.
מה דעתך עליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רשמתי שאני פחות ממליץ עליה
קובי סופר31/01/2024שלום עדי,
רשמתי שאני פחות ממליץ עליה. בוגבו בי 6 לדעתי עדיפה עליה כמעט בכל פרמטר. ה-Vivace לדעתי לא נוחה לניוד, לא מספיק חזקה זו עגלה עירונית נטו. הבי טיפה מיושנת אבל הטיולון שלה לדעתי יותר מוצלח, יכולת הניוד עדיפה, יד ידית מתארכת שאין בVivace.
הVeloce היא עגלה בסגנון אחר, יותר מרווחת לתינוק בעיקר בטיולון, עם גלגלים גדולים ולכן יכולת הניוד שלה עדיפה. אני פחות אוהב את הקיפול והחוסר בידית מתארכת. מעבר לכך בניוד ובנוחות לתינוק זו עגלה מעולה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה, עזרת לי מאוד!
עדי31/01/2024* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)