עזרה בחירת עגלה ראשונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה בחירת עגלה ראשונה
    מיכל
    30/01/2024

היי אשמח לידע לגבי דגם לעגלה כמו :CIELO PL-SILVER CHROME 2023
    יש לי התלבטות בינו לבין סייבקס פריאם 4 לבין הסטוקי שהוא יותר כבד מכולם כך נראה
    חשוב לי גלגלים גדולים ועמידים שיספיק לעוד ילד שתיים אני בלי רכב יחד עם זאת משקל , מראה טוב וכו
    אם יש לך דגמים אחרים או המלצות/דיס המלצות לדגמים שהעליתי כאן אני ממש אשמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בחירת עגלה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמו גם בוגבו פוקס 5 או כל בוגבו / נונה אחר אבל בדגש על שיחזיק מעמד

מיכל
    30/01/2024

כמו גם בוגבו פוקס 5 או כל בוגבו / נונה אחר אבל בדגש על שיחזיק מעמד פחות חשוב לי השם . המותג אבל כן חשוב לי מראה , משקל ואיכות לטווח אורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושב שאת קצת מתפזרת

קובי סופר
    31/01/2024

שלום מיכל,

אני חושב שאת קצת מתפזרת. רצוי יותר להתמקד.
    הסטוקי לדעתי מיושנת, אין לה מצב שכיבה כאשר התינוק פונה לכיוון הנסיעה כך שאני פחות ממליץ עליה.
    גם על הפוקס אני פחות ממליץ. יש לה אמבטיה נהדרת ויכולת ניוד מרשימה וכן, היא חזקה. החסרונות לדעתי הם בטיולון, היות וזה החלק שמשרת להמון זמן אז אני פחות ממליץ.
    1. צריך לפרק אותי טרם הקיפול (כך גם בסטוקי), לדעתי זה מתסכל, ולא פרקטי. אולי אם אין רכב זה משהו שיהיה פחות קריטי, עם זאת, בתחב"צ זה עוד יותר סיוטי לדעתי.
    2. גם בפוקס וגם בסטוקי הטיולונים לא יודעים להגיע למצב שכיבה שטוח. יש להם זווית עם שקע בין הגב לישבן, לדעתי זו זווית לא נוחה לתינוקות עם לא מעט חסרונות, טיולונים מסוג זה די עברו מעולם ורק מעט יצרנים עדיין מתעקשים לייצר עגלות עם כאלו טיולונים.

עוד נקודה שצריך לקחת בחשבון, אלו עגלות די כבדות (למעט הפוקס), כמוכן מאוד רחבות כך שפחות נוח להתנייד איתן עירונית במקומות צפופים.

בפריאם יש כבר טיולון עם שכיבה מלאה, כך גם בסיילו. שתיהן מאוד כבדות. אני ממליץ להתנסות עם הקיפול שלהן יחד עם הטיולון (להתנסות לבד! לא לתת לאיש מכירות לקפל לכם). לאחר מכן לנסות להרים את העגלות יחד עם הטיולון.

נונה כבר עגלה יותר קלה ועירונית אבל עם גלגלים יותר קטנים.
    גם יותר קלה לקיפול ויותר קומפקטית. מצד שני, בדרך משובשת הפוקס או הפריאם יהיו יותר נוחות לניוד. בעיר לא יהיו הבדלים.

צריך להתכוונן איזה סגנון רוצים, עירוני, עירוני +, יכולת שטח.
    ככל שנעלה ברמות כך המשקל והגודל של המוצר יעלו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה המשך

מיכל
    01/02/2024

אוקי הבנתי לגבי הסטוקי ולגבי הפוקס
    השאלה מה לגבי הספורט ליין PL / PRIAM
    חשוב לי גלגלים גדולים ועמידים (אני צריכה גלגלים כמו אלו זה יותר לדרכים עיורניות וכו. שיספיק לעוד ילד שתיים אני בלי רכב יחד עם זאת משקל , מראה טוב וכו
    אם יש לך דגמים אחרים או המלצות/דיס המלצות לדגמים אחרים כמו בוגבו נונה וכו (כן חשוב לי מראה טוב)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגלגלים שלהם גדולים לדרך עירונית

קובי סופר
    01/02/2024

שלום מיכל,

הגלגלים שלהם גדולים לדרך עירונית וכך גם הרוחב. אולי התכוונת לדרך משובשת? חול/כורכר וכו'?
    לדרכים כאלו צריך גלגגלים גדולים ואיכותיים.
    לדרך עירונית גם גלגלים קטנים יעשו את העבודה, גלגל בינוני כמו בנונה לדוגמא יהיה מושלם, אז תהיה יכולת מעולה בדרך עירונית וגם אם נרצה טיפה מעבר פארק, חצץ וכו' העגלה תתנייד באופן טוב.

לכן צריך להתמקד באמת בצורך של העגלה.
    לגבי מראה, אני אישית חושב שזה הדבר האחרון שצריך לחפש בעגלה. כמוכן זה גם עניין של טעם, מה שיפה בעיניי יכול להחשב כמכוער בעיני האחרי. לכן זה כבר משהו שהוא בינך לבין עצמך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מיכל
    04/02/2024

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו