החלפת עגלה בוגבו לסייבקס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• החלפת עגלה בוגבו לסייבקס
    שני
    02/02/2024

שלום קובי,
    יש לי תינוקת בת שישה וחצי חודשים ויש לנו עגלה בוגבו בי5. לפני כמה שבועות עברנו לטיולון ונראה שממש לא נוח לה. הריפוד של הבי 5 מאוד קשיח וזה באמת מרגיש לא נוח.
    אני רואה המון סייבקס מיוס ונראה שזה נוח לתינוקות. אתה ממליץ עליה? חשוב לי הנוחות לתינוקת וקלות קיפול ומשקל כי אני משאירה את העגלה באטו (אין מעלית).
    תודה
    שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת עגלה בוגבו לסייבקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חושב שהבי עדיפה על המיוס

קובי סופר
    02/02/2024

שלום שני,

אני חושב שהבי עדיפה על המיוס.
    אני בעד מושב קשיח, אני חושב שזה נותן תמיכה טובה יותר לגב, פיזור לחצים טוב יותר, התינוק לא שוקע בנקודה מסוימת ובנקודה אחרת לא וכו'. אם נראה שהמושב קשיח מידי, יש פתרון מאוד פשוט וזול, מזרן איכותי לעגלה. תרכשו מזרן קומפי קוש לעגלה שעולה 120 ש"ח בממוצע, זה ישפר את הרכות והנוחות משמעותית ולא יצריך רכישה של עגלה ב-4000 ש"ח פלוס.
    מבחינת משקל המיוס קלה רק במעט מהבי. מבחינת יכולת ניוד, לדעתי הבי יותר נוחה מה גם שיש ידית מתארכת שאין במיוס. מבחינת קיפול, את הבי ניתן לקפל עם הטיולון גם שהוא פונה אליכם, את המיוס לא.
    מדוע רואים הרבה מיוס ברחוב? זה נקרא טרנד או עיקרון העדר.
    היא בסך הכל עגלה טובה אבל לדעתי לא מצדיקה את העלות שלה וכפי שרשמתי הבי עדיפה עליה כמעט בכל פרמטר לדעתי. אני כן חושב שהיה עדיף והייתה לך בי 6 אבל עדיין גם הבי 5 נותנת יתרונות על המיוס.

זו דעתי, ובכל אופן כמו תמיד, ממליץ לא להסתמך רק עליה. לגשת בכל זאת לחנות, לשים את התינוקת בתוך המיוס, לטייל בחנות ומחוץ לחנות עם המיוס. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה עם המיוס. לקפל עם הטיולון פעם שהוא פונה לכיוונכם (כלומר לפרק את המושב ולקפל, לאחר מכן לפתוח ולהרכיב), פעם לכיוון הנסיעה, לבדוק ברכב ואז לראות אם באמת המיוס עדיפה ומצדיקה את העלות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו