מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- החלפת עגלה בוגבו לסייבקסשני02/02/2024
שלום קובי,
יש לי תינוקת בת שישה וחצי חודשים ויש לנו עגלה בוגבו בי5. לפני כמה שבועות עברנו לטיולון ונראה שממש לא נוח לה. הריפוד של הבי 5 מאוד קשיח וזה באמת מרגיש לא נוח.
אני רואה המון סייבקס מיוס ונראה שזה נוח לתינוקות. אתה ממליץ עליה? חשוב לי הנוחות לתינוקת וקלות קיפול ומשקל כי אני משאירה את העגלה באטו (אין מעלית).
תודה
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני חושב שהבי עדיפה על המיוס
קובי סופר02/02/2024שלום שני,
אני חושב שהבי עדיפה על המיוס.
אני בעד מושב קשיח, אני חושב שזה נותן תמיכה טובה יותר לגב, פיזור לחצים טוב יותר, התינוק לא שוקע בנקודה מסוימת ובנקודה אחרת לא וכו'. אם נראה שהמושב קשיח מידי, יש פתרון מאוד פשוט וזול, מזרן איכותי לעגלה. תרכשו מזרן קומפי קוש לעגלה שעולה 120 ש"ח בממוצע, זה ישפר את הרכות והנוחות משמעותית ולא יצריך רכישה של עגלה ב-4000 ש"ח פלוס.
מבחינת משקל המיוס קלה רק במעט מהבי. מבחינת יכולת ניוד, לדעתי הבי יותר נוחה מה גם שיש ידית מתארכת שאין במיוס. מבחינת קיפול, את הבי ניתן לקפל עם הטיולון גם שהוא פונה אליכם, את המיוס לא.
מדוע רואים הרבה מיוס ברחוב? זה נקרא טרנד או עיקרון העדר.
היא בסך הכל עגלה טובה אבל לדעתי לא מצדיקה את העלות שלה וכפי שרשמתי הבי עדיפה עליה כמעט בכל פרמטר לדעתי. אני כן חושב שהיה עדיף והייתה לך בי 6 אבל עדיין גם הבי 5 נותנת יתרונות על המיוס.
זו דעתי, ובכל אופן כמו תמיד, ממליץ לא להסתמך רק עליה. לגשת בכל זאת לחנות, לשים את התינוקת בתוך המיוס, לטייל בחנות ומחוץ לחנות עם המיוס. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה עם המיוס. לקפל עם הטיולון פעם שהוא פונה לכיוונכם (כלומר לפרק את המושב ולקפל, לאחר מכן לפתוח ולהרכיב), פעם לכיוון הנסיעה, לבדוק ברכב ואז לראות אם באמת המיוס עדיפה ומצדיקה את העלות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)