כיסא בטיחות - אשמח להמלצה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות - אשמח להמלצה
    לימור
    05/02/2024

שלום,
    אשמח להמלצה לכיסא בטיחות בהתחשב במספר נתונים.. קודם כל , אני מבינה שאתה פחות ממליץ על הכסאות שמסתובבים 360 , אשמח לדעת מדוע ?
    אשמח להמלצה על כיסא ( גיל שנה וחצי ומעלה ), בטיחותי, מחיר סביר , ושיהיה אפשר בעתיד להכניס כיסא נוסף , פלוס מבוגר שיישב .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות - אשמח להמלצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממליץ על בטיחות בראש ובראשונה

קובי סופר
    05/02/2024

שלום לימור,

אני ממליץ על בטיחות בראש ובראשונה. נכון להיום אין אף כיסא 360 שנמצא בראש רשימת מובילי דירוגי הבטיחות. גם לא קרוב לכך.
    בסופו של הדבר הסיבה שרוכשים כיסא בטיחות היא הבטיחות!
    ככל שנרכוש משהו בטוח יותר כך בזמן אמת סיכויי התינוק לא להיפגע עד להיפגע עם נזק מזערי יגדלו משמעותית!
    כמוכן להישמע ולפעול לפי ההוראות, להתקין את הכיסאות נגד כיוון הנסיעה לפחות עד גיל שנתיים ואם ניתן מעבר, עד גיל 4 אז התינוקות יהיו בטוחים יותר.
    הדבר הכי חשוב בעיניי הוא בטיחות התינוק ולא נוחות ההורה.
    הכיסאות עם הדירוגים הכי גבוהים הם:
    צ'יקו נקסטפיט זיפ
    ברייטקס קליקטייט מתרון/בולווארד/אדבוקט. האדבוקט יקר ורחב ולכן אני פחות ממליץ עליו וכן על השניים האחרים.

הם לא זולים אבל אנחנו בחודש בטיחות ויש כעת הנחות גדולות על כולם, כן שווה לדעתי לעשות את המאמץ הכלכלי ולרכוש אחד מהם, צריך לקחת בחשבון שמשך השימוש בהם הוא כמה שנים טובות ולכן העלות היקרה זניחה ביחס למשך השימוש.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו