מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כיסא בטיחות - אשמח להמלצהלימור05/02/2024
שלום,
אשמח להמלצה לכיסא בטיחות בהתחשב במספר נתונים.. קודם כל , אני מבינה שאתה פחות ממליץ על הכסאות שמסתובבים 360 , אשמח לדעת מדוע ?
אשמח להמלצה על כיסא ( גיל שנה וחצי ומעלה ), בטיחותי, מחיר סביר , ושיהיה אפשר בעתיד להכניס כיסא נוסף , פלוס מבוגר שיישב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ על בטיחות בראש ובראשונה
קובי סופר05/02/2024שלום לימור,
אני ממליץ על בטיחות בראש ובראשונה. נכון להיום אין אף כיסא 360 שנמצא בראש רשימת מובילי דירוגי הבטיחות. גם לא קרוב לכך.
בסופו של הדבר הסיבה שרוכשים כיסא בטיחות היא הבטיחות!
ככל שנרכוש משהו בטוח יותר כך בזמן אמת סיכויי התינוק לא להיפגע עד להיפגע עם נזק מזערי יגדלו משמעותית!
כמוכן להישמע ולפעול לפי ההוראות, להתקין את הכיסאות נגד כיוון הנסיעה לפחות עד גיל שנתיים ואם ניתן מעבר, עד גיל 4 אז התינוקות יהיו בטוחים יותר.
הדבר הכי חשוב בעיניי הוא בטיחות התינוק ולא נוחות ההורה.
הכיסאות עם הדירוגים הכי גבוהים הם:
צ'יקו נקסטפיט זיפ
ברייטקס קליקטייט מתרון/בולווארד/אדבוקט. האדבוקט יקר ורחב ולכן אני פחות ממליץ עליו וכן על השניים האחרים.
הם לא זולים אבל אנחנו בחודש בטיחות ויש כעת הנחות גדולות על כולם, כן שווה לדעתי לעשות את המאמץ הכלכלי ולרכוש אחד מהם, צריך לקחת בחשבון שמשך השימוש בהם הוא כמה שנים טובות ולכן העלות היקרה זניחה ביחס למשך השימוש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)