ספורטליין או בייבי בוס?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ספורטליין או בייבי בוס?
    נטע בר
    05/02/2024

היי קובי יקר.

תודה רבה על הפורום הזה, למדתי המון! אני כבר כמה ימים מנסה להחליט איזו עגלה לקנות ועל מה חשוב לשים דגש.
    תכננו לרכוש עגלת ספורטליין לבננו הטרי, אבל אחרי שקראתי כמה וכמה תשובות שלך, אני פתאום תוהה אם לא עדיף לנו לקנות את הבייבי בוס שהמלצת עליה (ושאתה משווק כפי שהבנתי).

על איזה דגם של בייבי בוס אתה ממליץ והאם יש לספורטליין יתרונות על פני הבייבי בוס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספורטליין או בייבי בוס?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברור שאמליץ על בייבי בוס

קובי סופר
    05/02/2024

שלום נטע,

ברור שאמליץ על בייבי בוס. תמיד אני רושם שאני משוחד למוצר שפיתחתי. לכן לפני שאסביר למה, אני ממליץ כמו תמיד לא להסתמך עליי, לא על אנשי מכירות ולא על הסביבה הקרובה והרחוקה!

להסתמך על עצמכם בלבד!
    לגשת לחנות, לשים משקל של תינוק בכל עגלה (לפחות 12 ק"ג כי זה המשקל הממוצע בגיל שנה/שנה וחצי). לנייד את העגלות בחנות ומחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה.
    לאחר מכן לקפל את העגלות כאשר התינוק פונה לכיוון ההורה, לאחר מכן לקפל שהמושב פונה לכיוון הנסיעה. לאחר מכן להרים במצב מקופל יחד עם הטיולון! להרגיש את המשקל כי ככה מרימים לרכב בשלב הטיולון.
    לאחר מכן, להרים לרכב יחד עם הטיולון לבדוק איך נכנס.

לאחר כל אלו תוכלו לקבל החלטה של מה נכון לכם וכאן אני בטוח שבייבי בוס תהיה הבחירה.

מבחינת אמבטיה:
    בבייבי בוס האמבטיה יצוקה מפלסטיק:
    היתרונות: היא אטומה ארמטית לאבק, רוח וזיהום אוויר בייחוד של רכבים שאגזוז הפליטה שלהם די בגובה האמבטיות.
    שנית, היא אטומה יותר לרעשים ולכן תינוקות ישנו יותר טוב באמבטיה. כמוכן, אין ברזלים מתחת למזרן ומצדדיו כמו באמבטיות מבד.
    מצד שני, בגמר השימוש האמבטיה של ספורטליין ניתנת לקיפול וכך תופסת פחות מקום באחסנה.
    לשני העגלות יש רשת איוורור בגגון. לספורליין גם במסגרת האמבטיה באזור ראש התינוק ובחלק מהדגמים גם ברגליים. כלומר יש יותר פתחי איוורור. אם זאת, אני רואה זאת כיתרון קטן מכיוון שברחוב אני הייתי נמנע מלפתוח את הפתחים האלו בעיקר בגלל זיהום הרכבים. בנוסף, כאשר משכיבים תינוק על הבטן (מומלץ מאוד) ופותחים את פתח האיוורור בגגון גם בבייבי בוס וגם בספורטליין, התינוק ירים את הראש להציץ החוצה, יפתח חגורת כתפיים ויחזק את הצוואר ויתכונן לזחילת גחון שהיא חשובה מאוד להתפתחות פיזית תקינה.
    ברגע שיש רשת פתוח באזור הראש, אני חושב שזה יעודד עצלנות.

טיולון, בשני המקרים יש טיולון יצוק מפלסטיק כך שיש טיולונים מעולים עם שכיבה טובה וישיבה זקופה. ספורטליין שינו את המושב ב-2023 עד לפני המושב לא היה יצוק.
    אצלנו מאז ומתמיד.
    בספורטליין ניתן לכוונן את גב המושב לגבהים, גבוה, נמוך, אמצע. אצלנו זה כמו המצב הגבוה שלדעתי תמיד יהיה המצב בשימוש בספורטליין.
    הגגון שלנו טיפה יותר מצל ויש לו 2 פתחי איוורור אחד גדול ואחד קטן. בספורטליין יש רק 1.
    אצלנו כל הבדים יורדים לכביסה בספורטליין מסגרת האמבטיה וגגוני הטיולון והאמבטיה לא יורדים.
    היתרון הגדול בבייבי בוס הוא המשקל. הדגמים שלנו שוקלים בין 6.2 ק"ג ל-9 ק"ג. הספורטליין באוזרים של 12 עד 13 ק"ג לשלדה וטיולון. זה משמעותי בכל הרמה לרכב לדעתי. אם יש מדרגות לעלות אז בכלל.
    רוחב השלדים שלנו צר יותר בין 45 ל 57 ס"מ. ספורטליין 60, זה מקל במעברים צרים.
    לדעתי בגלל המשקל יכולת הניוד של הבייבי בוס יותר טובה כי יש פחות משקל לדחוף. יש גלגלים גומי איכותיים בכל דגמי הספורטליין למעט הבייסיק ואותו כנ"ל בבייבי בוס למעט דגם פנתרה שגם ככה לא זמין כרגע.

מבחינת סלקלים, על הספורטליין מתחברים יותר דגמים של סלקלים אם יש כוונה לחבר על העגלה.

בבייבי בוס ניתן לבחור גגונים במגוון צבעים ובהמשך לרכוש ערכות ולהחליף את הצבעים. בספורטליין נשארים עם אותו הצבע תמיד.

לגבי דגמים של בייבי בוס, תלוי מה מחפשים. הדגם המוביל שלנו הוא הבובקט, הוא שוקל רק 8.2 ק"ג. הוא ברוחב 52 ס"מ ולכן יכול לעבור בקלות בכל מעבר. יכולת הניוד שלו מושלמת לעיר וגם מעבר, פארקים, חצץ וכו'. אם צריך מעבר, חול, כורכר ואפילו שלג, אז הטייגר תהיה עדיפה כי הגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

קובי סופר
    05/02/2024

אז הטייגר תהיה עדיפה כי הגלגלים שלה יותר גדולים. מצד שני היא יותר רחבה (57 ס"מ) וגם יותר כבדה בחצי ק"ג.
    לכן זה מאוד תלוי באופי הטיולים ואזור המגורים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו