אחרי שחרשתי על האויסטר זירו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אחרי שחרשתי על האויסטר זירו
    יעלה
    15/02/2024

עם 3 ילדים
    רוצה להתחדש בעגלת אמבטיה+טיולון
    הייתי ממש מרוצה מהאויסטר עגלה שנותנת עבודה,הוצאנו לה את המיץ והיא עדיין טובה
    אגב רכשנו אותה באמת בסכום קטן מכירה מיוחדת של תצוגות שהיתה בייביסטאר לא יודעת אם עוד עושים כאלה..
    בכל מקרה החיסרון היחידי שלה זה שהיא לא קלילה
    מחפשת עגלה יציבה נוחה עם ידית גבוהה ושתהיה קצת יותר קלילה.
    ראיתי את הספורטליין והתרשמתמ לטובה
    אך תהיתי עד כמה היא מאסיבית ולא מהמתפרקות ?
    תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא כל-כך הבנתי מה זה קלילה מבחינתך

קובי סופר
    16/02/2024

שלום יעלה,

לא כל-כך הבנתי מה זה קלילה מבחינתך.
    האויסטר זירו שוקלת סביב 8 ק"ג לשלדה וטיולון. זה נחשב סופר קליל במושגים של עגלות תינוק.
    הספורטליין סיילו? (יש גם פולד אני לא יודע מה ראיתים אבל מניח שסיילו), הסיילו שוקלת באזורים של 12 ק"ג לשלדה וטיולון.
    כלומר ממש לא קלילה.

לכן אני צריך להבין אם קלילה הכוונה למשקל או קלילה ונוחה לניוד ודחיפה?

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכוונה

יעלה
    17/02/2024

קלילה לניוד ונוחה לדחיפה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז לדעתי הספורטליין די זהה בנוחות ניוד מהזירו

קובי סופר
    17/02/2024

שלום יעלה

אז לדעתי הספורטליין די זהה בנוחות ניוד מהזירו אולי טיפה עדיפה בגלל הגלגלים היותר איכותיים. כפי שרשמתי היא כבדה משמעותית טיפה יותר קשה יהיה לדחוף אותה בעליות. הסיילו די נוחה לניוד ובזכות הידית המתארכת יש לה מנוף ולכן כל עליית מדרכה גבוהה תעשה ביותר קלות לעומת הזירו. מה שכן, צריך לקחת בחשבון את המשקל בהרמה לרכב.
    מבחינת חוזק ואמינות, סה"כ העגלה מראה אמינות טובה מאוד.
    אין תקלות יוצאות דופן. דגם הפולד שלהם יותר עדין וגם פחות נוח לניוד ולכן עליו אני פחות ממליץ.
    כל דגמי הסיילו טובים, לדעתי דגם הXL הוא המוצלח מכלל הדגמים.

אפשר גם לבדוק את הבייבי בוס טייגר, המשקל שלה טיפה מעל לאויסטר זירו אבל נוחות הניוד עדיפה עליה ועל הסיילו וגם יש ידית מתארכת. יש 5 שנות אחריות כך שהיא מאוד חזקה ואמינה.

היתרון הגדול גם בייבי בוס וגם בסיילו הוא המושב, הוא גם דו כיווני וגם מכאני ולא עם שרוך כך ששני אלו לדעתי יתרונות ענקיים.

ולסיום, ההמלצה שלי בסופו של דבר להסתמך על עצמכם. כדי להרגיש מי באמת יותר נוחה לניוד אני ממליץ תמיד לשים משקל של ילד לפחות 12 ק"ג בכל אחת מהעגלות, לנייד בחנות ומחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה, בנוסף להתנסות בקיפול עם הטיולון, לנסות להרים במצב מקופל עם הטיולון להרגיש את המשקלים ולסיום לבדוק ברכב.
    כך תקבלו החלטה מה נכון לכם יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו