מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- אחרי שחרשתי על האויסטר זירויעלה15/02/2024
עם 3 ילדים
רוצה להתחדש בעגלת אמבטיה+טיולון
הייתי ממש מרוצה מהאויסטר עגלה שנותנת עבודה,הוצאנו לה את המיץ והיא עדיין טובה
אגב רכשנו אותה באמת בסכום קטן מכירה מיוחדת של תצוגות שהיתה בייביסטאר לא יודעת אם עוד עושים כאלה..
בכל מקרה החיסרון היחידי שלה זה שהיא לא קלילה
מחפשת עגלה יציבה נוחה עם ידית גבוהה ושתהיה קצת יותר קלילה.
ראיתי את הספורטליין והתרשמתמ לטובה
אך תהיתי עד כמה היא מאסיבית ולא מהמתפרקות ?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא כל-כך הבנתי מה זה קלילה מבחינתך
קובי סופר16/02/2024שלום יעלה,
לא כל-כך הבנתי מה זה קלילה מבחינתך.
האויסטר זירו שוקלת סביב 8 ק"ג לשלדה וטיולון. זה נחשב סופר קליל במושגים של עגלות תינוק.
הספורטליין סיילו? (יש גם פולד אני לא יודע מה ראיתים אבל מניח שסיילו), הסיילו שוקלת באזורים של 12 ק"ג לשלדה וטיולון.
כלומר ממש לא קלילה.
לכן אני צריך להבין אם קלילה הכוונה למשקל או קלילה ונוחה לניוד ודחיפה?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה
יעלה17/02/2024קלילה לניוד ונוחה לדחיפה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז לדעתי הספורטליין די זהה בנוחות ניוד מהזירו
קובי סופר17/02/2024שלום יעלה
אז לדעתי הספורטליין די זהה בנוחות ניוד מהזירו אולי טיפה עדיפה בגלל הגלגלים היותר איכותיים. כפי שרשמתי היא כבדה משמעותית טיפה יותר קשה יהיה לדחוף אותה בעליות. הסיילו די נוחה לניוד ובזכות הידית המתארכת יש לה מנוף ולכן כל עליית מדרכה גבוהה תעשה ביותר קלות לעומת הזירו. מה שכן, צריך לקחת בחשבון את המשקל בהרמה לרכב.
מבחינת חוזק ואמינות, סה"כ העגלה מראה אמינות טובה מאוד.
אין תקלות יוצאות דופן. דגם הפולד שלהם יותר עדין וגם פחות נוח לניוד ולכן עליו אני פחות ממליץ.
כל דגמי הסיילו טובים, לדעתי דגם הXL הוא המוצלח מכלל הדגמים.
אפשר גם לבדוק את הבייבי בוס טייגר, המשקל שלה טיפה מעל לאויסטר זירו אבל נוחות הניוד עדיפה עליה ועל הסיילו וגם יש ידית מתארכת. יש 5 שנות אחריות כך שהיא מאוד חזקה ואמינה.
היתרון הגדול גם בייבי בוס וגם בסיילו הוא המושב, הוא גם דו כיווני וגם מכאני ולא עם שרוך כך ששני אלו לדעתי יתרונות ענקיים.
ולסיום, ההמלצה שלי בסופו של דבר להסתמך על עצמכם. כדי להרגיש מי באמת יותר נוחה לניוד אני ממליץ תמיד לשים משקל של ילד לפחות 12 ק"ג בכל אחת מהעגלות, לנייד בחנות ומחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה, בנוסף להתנסות בקיפול עם הטיולון, לנסות להרים במצב מקופל עם הטיולון להרגיש את המשקלים ולסיום לבדוק ברכב.
כך תקבלו החלטה מה נכון לכם יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)