סלקל עם מצב שכיבה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל עם מצב שכיבה
    שירה
    18/02/2024

שלום,
    אני מעוניינת לקנות סלקל עם מצב שכיבה מגיל לידה, הבנתי שזה פחות מזיק לתינוק.
    חשוב לי שהסלקל יוכל להתאים לעגלת בוגבו בי 6.
    ראיתי שיש לסייבקס כמה סוגים ויש גם של חברת ג'ואי.
    לא הבנתי כל כך את ההבדלים בין הסוגים ומה יותר מומלץ.
    האם הסלקל של סייבקס מגיע למצב שכיבה מלא? כי ראיתי ששל ג'ואי מגיע ל153 מעלות.
    כמה זמן אפשר להשאיר תינוק בגיל לידה בכזה סלקל?

תודה רבה על המענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלקל עם מצב שכיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני פחות ממליץ

קובי סופר
    19/02/2024

שלום שירה,

אני פחות ממליץ. יש 3 סיבות עיקריות למה:
    1. בטיחותית, הסלקלים של סייבקס מקבלים דירוג מעולה אבל, יש להם דגמים אחרים ללא שכיבה וגם לג'ואי שמקבלים דירוגי בטיחות עוד יותר טובים, אני תמיד בעד בטיחות ולכן בעד ללכת על הדגמים הכי בטיחותיים שיש.

2. השכיבה לא רלוונטית בזמן נסיעה, חייבים שהם יהיו במצב היושב שלהם. בכך לדעתי בזמן נסיעה הם פחות נוחים מסלקלים רגילים כי הזווית טיפה יותר חדה ולא מקומרת כמו בסלקל רגיל.

3. משקל, לא מדובר בסל "קל" אלא בסל כבד מאוד! הם מאוד כבדים וזה עוד לפני ששמנו תינוק בתוכם. ממליץ לגשת לחנות, לשים משקל של 6 ק"ג שזה יכול להיות משקל של תינוק בין 3 עד 6 חודשים ולנסות להרים כך. תראו שזה ממש כבד, רוב ההורים מוותרים על התענוג של לחבר לעגלה בגלל המשקל הכבד.
    כן, בגלל מצב השכיבה משך השהייה יכול להיות ארוך יותר, כלומר בלי הגבלה ממש כמו בעגלה. אז יש יתרון גדול כאן אך כפי שהסברתי, מלווה בחסרוונת גדולים מאוד.
    מה גם, שאין מה לעשות, לתינוק יותר נוח להיות באמבטיה ולא בסלקל צפוף. באמבטיה ניתן להשכיב על הבטן מה שלא ניתן בסלקל. אני אישית בעד לוותר על התענוג של לחבר סלקל לעגלה.
    עוד חיסרון שצריך לקחת בחשבון, המחיר של הסלקלים האלו ממש יקר, צריך להבין שסלקל ישרת עד 8 חודשים גג ובחלק קטן מהמקרים עד אזור גיל שנה ולא מעבר. לדעתי זו השקעה גבוהה לתקופה קצרה. את ההשקעה הזו צריך לעשות לאחר הסלקל בכיסא הבטיחות שירשת לכמה שנים טובות.

אם בכל זאת רוצים ללכת על שוכב, אז הדגם החדש של סייבקס
    קלאוד Z2 מקבל דירוגים מעולים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו