מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מתלבטת בין מספר דגמי עגלותתמר21/02/2024
מחפשת עגלה יציבה, טיולון שנשכב לגמרי ונוח לילד, אפשרות לתלות תיק על העגלה, סל טוב, גגון גדול.
מתלבטת בין אינגלזינה אפטיקה, בוגבו דרגונפליי, פג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לדעתי מבין ה-3 האפטיקה החדשה הכי מוצלחת
קובי סופר21/02/2024שלום תמר,
לדעתי מבין ה-3 האפטיקה החדשה הכי מוצלחת.
בדגש על החדשה כי הדור הקודם היה ממש כבד.
הדרגון פלי לדעתי פחות מוצלחת בגלל המושב טיולון, הוא מאוד מאוד צר לדעתי, יהיה שם צפוף לילד בין שנה ומעלה עם לבוש עבה בחורף, זה גם מה שאני רואה ברחוב כאשר אני רואה משתמשים בימי חורף כמו ימים אלו.
היא יקרה מאוד בלי הרבה ערך מוסף, בעיקר משלמים על המותג.
פג, לא צוין דגם. הויוצ'ה החדשה לא עושה רושם טוב עד עתה. הולוצ'ה סופר נוחה לתינוקות ולניוד אבל הקיפול שלה טיפה מסורבל ואין ידית מתארכת. האפטיקה דומה לה אבל כן יש ידית מתארכת והקיפול קל ונוח יותר ולכן לדעתי היא עדיפה על הפג.
בכל אופן, אני ממליץ לא להסתמך עליי ובטח שלא על אנשי המכירות בחנויות שלהם יש אינטרס למכור מה שטוב לכיס של העסק ולא בהכרח מה שטוב ללקוח.
ההמלצה שלי לשים משקל של 12 ק"ג בכל אחת משלושת העגלות, לנייד את העגלות בחנות ומחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה. לנסות לקפל עם המושב, פעם שהוא פונה לכיוון שלכם (אם לא ניתן אז עדיין להרכיב לכיוון שלכם, לפרק ואז לקפל את השלדה, להבין עד כמה זה מסובך ומתסכל או שלכם לא קריטי). לאחר מכן לקפל עם המושב שהוא פונה לכיוון הנסיעה. להרים את העגלות במצב מקופל עם המושב כדי להרגיש את המשקל וגם להרים ולהכניס לרכב ולראות איך ההכנסה.
לאחר כל אלו תוכלו לקבל לבד החלטה של מי מה-3 הכי נוחה ומתאימה לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)