בחירת עגלה לתינוק ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה לתינוק ראשון
    שירה
    29/02/2024

מתלבטים מאוד חשבתי על ספורטליין סיילוxl כמעט באופן וודאי או בין בוגבו לסייבקס מיוס.
    מה כדאי?שיהיה נוח לתינוק ולהורים.עגלה שמתקפלת בקלות לרכב ונוח להסתובב איתה הרבה בחוץ.
    בנוסף אשמח להמלצה לכיסא לרכב.והאם סלקל הוא מוצר חובה?תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת עגלה לתינוק ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ציינת דגם של בוגבו

קובי סופר
    29/02/2024

שלום שירה,

לא ציינת דגם של בוגבו לכן אני לא יכול להשוות.

בין ספורטליין לסייבקס,
    יתרונות ספורטליין: יותר זולה, יש ידית מתארכת, גלגלים יותר גדולים ומחומר יותר איכותי, מושב יצוק מפלסטיק.
    אמבטיה יותר גבוהה (אם ההורה לא גבוה ייתכן וזה חיסרון כי אז האמבטיה חוסמת את שדה הראייה של ההורה).
    ניתנת לקיפול עם הטיולון גם שהוא פונה להורה.

מצד שני,
    הסייבקס משמעותית יותר קלה במשקל, זה יתרון בכל הרמה והורדה מהרכב. אם יש מדרגות לעלות אז בכלל זה יתרון משמעותי.
    רוחב הגלגלים יותר צר, זה יתרון במעברים צרים, מקומות צפופים ולמי שנוסע בתחב"צ. בנוסף הקיפול יותר קטן טיפה בגלל הרוחב. משך אחריות 5 שנים לעומת שנה.

בכל מקרה, ממליץ תמיד לגשת לחנות, להתעלם מהמלצות אנשי המכירות כי יש להם אינטרס למכור מה שטוב לעסק שלהם ולא תמיד מה שטוב ללקוח.
    לקחת את הדגמים שרלוונטיים לכם, לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לנייד את העגלה בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרגה גבוהה. לאחר מכן לקפל עם הטיולון פעם שהוא פונה לכיוונכם (באם לא ניתן כמו בסייבקס, אז עדיין שהטיולון יהיה מורכב, לפרק אותו ואז לקפל את השלדה, לאחר מכן לפתוח ולהרכיב, זאת כדי שתוכלו להרגיש איך זה להתנהל עם מוצר שלא מתקפל עם המושב). לאחר מכן לקפל עם המושב שהוא פונה לכיוון הנסיעה. לאחר מכן להרים את העגלות במצב מקופל עם המושב! להרגיש את המשקלים. לאחר מכן להרים לרכב.
    כך תראו מה נכון לכם יותר מבין הדגמים.

לגבי סל קל אין חובה. החוק דורש התקן בטיחותי המתאים מלידה, יש כיום מגוון כיסאות המתאימים מלידה לכן זה שיקול שלכם האם לחסוך כסף ולהתחיל מיד עם כיסא. מצד שני, לסלקל 2 יתרונות: 1. הם בזווית יותר שכיבתית ולכן לדעתי יותר נוחים לתינוקות. 2. הם התקן נישא, אם התינוק נרדם בנסיעה, לא צריך להעיר ואפשר לנייד עם הסלקל או על ידי נשיאה ידנית או חיבור לעגלה.

לכן זה שיקול שלכם, לאחר שתחליטו מה עדיף תוכלו לשאול שוב וארשום מה הדגמים הכי בטיחותיים נכון להיום.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה כסא רכב וסלקל

שירה
    05/03/2024

קודם כל תודה רבה על התגובה.
    אני חשבתי על ספורטליין כי ביחס למחיר היה נראה לי שהיא הכי טובה.אבל יש ככ הרבה מבחר שזה מבלבל.
    לגבי בוגבו אשמח לדעת על איזה דגם אתה ממליץ.
    לגהי כיסא לרכב מגיל לידה-איזה הכי בטיחותי והכי קל לחיבור והוצאה?כי יש לנו 2 רכבים ולא אקנה כרגע 2 כסאות.
    ואשמח גם לעצות לגבי סלקל מומלץ.
    תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא חושב שיש כזה דבר הכי טובה

קובי סופר
    06/03/2024

שלום שירה,

אני לא חושב שיש כזה דבר הכי טובה.
    כפי שראית בהודעה הקודמת, לכל עגלה יש יתרון לעומת חיסרון.
    הכי טובה זו העגלה שעם החסרונות שלה תוכלו לחיות בשלום.
    לצורך העניין ספורטליין, החיסרון המרכזי הוא המשקל של השלדה והטיולון יחד. כפי שרשמתי, צריך להתנסות בהרמה של שניהם יחד ואז לקחת בחשבון שזו פעולה שעושים לא מעט ביומיום אלא אם גרים במושב, פחות מתניידים ברכב וכו'.
    אז אם ניתן לחיות עם חיסרון המשקל אז כן, היא עגלה טובה ביחס למחיר.
    לגבי בוגבו, הדגם הכי מוצלח שלהם לדעתי הוא הבי 6 ויש כאן בעייה קלה, הם הודיעו לא מזמן שהם מפסיקים לייצר את הדגם. אז אולי יש עוד יחידות אחרונות בשוק ואולי יהיה קשה למצוא.

אני תמיד ממליץ לבדוק את עגלות הבייבי בוס שלנו בובקט/טייגר.
    הן באזור מחיר הספורטליין, לדעתי לא רק שמציעות מפרט דומה אלא יש להן יתרונות נוספים כמו ריפוד שנשלף לכביסה באופן מלא, 5 שנות אחריות אבל, היתרון הכי גדול הוא במשקל, הן שוקלות כ-4 ק"ג פחות מהספורטליין וזה יתרון עצום לא רק בהרמה לרכב אלא בדחיפת העגלה ביומיום בעליות לדוגמא.
    לכן אני תמיד חושב שהן שוות בדיקה, לעשות את ההשוואה כפי שרשמתי ואז לקבל החלטה מושכלת מה נכון לכם.

לגבי כיסא, לדעתי ברייטקס מרתון או בולווארד קליקטייט הכי יתאימו למשימה של העברה מרכב לרכב. בטיחותית הם הטופ יחד עם צ'יקו נקטספיט אבל הברייטקס לדעתי יותר קלים להתקנה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה

שירה
    12/03/2024

תודה ענקית.אני ממש מסתמכת על העצות שלך:-)
    באיזה רשת ניתן לראות את העגלות שלכם באיזור נתניה?
    לגבי עגלה-חשוב לי מאוד המשקל בעיקר עם הטיולון בהמשך הזמן.
    ממליצים לי המון על סייבקס-איזה דגם שלהם הכי קל ונוח לא רק להורים..בעיקר לתינוק.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו לא נפוצים בחנויות

קובי סופר
    12/03/2024

שלום שירה,

אנחנו לא נפוצים בחנויות. נמכרים בעיקר במגזר החרדי בני ברק, ירושלים, מודיעין עלית ועוד. אבל בנתניה אין לנו משווקים.
    הסיבה המרכזית, המותגים המובילים משקיעים הון עתק בפרסום וקידום ולכן זה מה שהצרכן מבקש וזה מה שהחנויות מחזיקות (סייבקס דוגמא טובה לכך). במגזר החרדי זה לא עובד ככה, שם הדגם הכי טוב הוא הדגם הכי נמכר ומבוקש, קשה לפרסם שם וגם מי שמצליח לפרסם לא בהכרח מצליח למכור אם המוצר לא יותר טוב מהמוצר המוביל.
    כיום העגלות שלנו הן המובילות בערים שציינתי, עד לא מזמן בוגבו בי הייתה מובילה אבל היא ירדה מפס הייצור, הדגם המחליף מציע יתרונות אבל לא מוצלח כמו שהבי הייתה לפי דעתי וכנראה גם לפי ציבור הקונים.

לגבי סייבקס, לדעתי אף דגם שלהם לא מצדיק את העלות, העגלות שלהם סבירות לדעתי במקרה הטוב, הדגם שיענה הכי טוב לדרישות שלך הוא המיוס. יחסית קל, הניוד סביר, נוחות התינוק סבירה לדעתי. העיצוב ייחודי והבדים איכותיים, גם איכות הייצור מעולה. ציינתי בתשובה הראשונה את ההשוואה יתרונות/חסרונות בין המיוס לספורטליין.

בכל מקרה, לא רק להסתמך על העצות, לבצע את הבדיקה עצמאית כפי שציינתי כך תגיעו להחלטה מה נכון לכם. העצות של הסביבה או שלי לא בהכרח יתאמו את הדרישות שלכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו