מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בוסטר רצועות טוויגי - האם מומלץ?חן06/03/2024
היי קובי,
אני רוצה לקנות בוסטר רצועות לבת 3 לרכב של ההורים. בעגליס ראינו בוסטרים של טוויגי, יש אחד עם איזופיקס (כ-600 שקל) ויש בלי (כ-300 שקל).
האם המותג מוכר לך והאם אלה כיסאות מומלצים? מבחינת נוחות לילד, דירוג בטיחות, איכות החומרים וכו'.
לרכב שלנו קנינו צ'יקו מייפיט זיפ, גם כן מעגליס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מומלץ!
קובי סופר06/03/2024שלום חן,
לדעתי לא מומלץ!
מדובר בבוסטר מדבקה סיני, יש בשוק עשרות ואולי גם מאות דגמים שונים תחת מיתוגים שונים.
הבעיה עם כל מוצרי המדבקה הסיניים בתחום בטיחות הרכב היא אי הידיעה.
הצ'יקו לדוגמא עובר מבחנים השוואתיים ויש לו דירוג. כך אני יכול לדעת את רמת בטיחותי אם הוא טוב, בינוני או גרוע. אז בצ'יקו אנחנו יודעים שהוא טוב.
במוצרים הסיניים אין מבחן השוואתי ולכן אני לא יודע אם זה טוב או לא. אני רק יכול להעריך שלו היו נבדקים, בסבירות גבוהה שהדירוגים לא היו מדהימים. לכן אני מראש פוסל כל מוצר שלא נבחן במבחן השוואתי, אגב זה גם כולל מוצרים חדשים של מותגים מובילים כמו ברייטקס, לאחרונה השיקו 2 דגמים, היות וטרם נבחנו, אני ממליץ שלא לרכוש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכל להמליץ על אחד אחר?
חן08/03/2024תודה על התשובה.
הסתכלנו עליו כי רצינו כיסא לרכב של ההורים במחיר נוח. תוכל בבקשה להמליץ על אחד אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לצערנו הבטיחות מגיע עם עלות
קובי סופר10/03/2024שלום חן,
לצערנו הבטיחות מגיע עם עלות. זה אומר שהדגמים הטובים ברמת הבטיחות הגבוהה ביותר הם יקרים. עם זאת, יש דגמי ביניים שרמת בטיחותם טובה ומחירם סביר, זה לא משתווה לעלויות של דגמים סיניים אבל לא הרבה מעל.
יש את אוונפלו מאסטרו או צ'ייס, שניהם באזורים של 500 ש"ח.
טיפה מעל יש את גרקו טרנזישיין, היתרון שלו שניתן להיום עם הרתמות של הבוסטר עד 30 ק"ג ולא עד 18 כמו באוונפלו ובוסטרים סיניים או אירופאים. כמה שיותר זמן עם הרתמות יותר בטיחותי לילדים מאשר חגורת הרכב. אבל הוא כבר נמכר באזורים של 600 ש"ח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)