בוסטר רצועות טוויגי - האם מומלץ?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוסטר רצועות טוויגי - האם מומלץ?
    חן
    06/03/2024

היי קובי,
    אני רוצה לקנות בוסטר רצועות לבת 3 לרכב של ההורים. בעגליס ראינו בוסטרים של טוויגי, יש אחד עם איזופיקס (כ-600 שקל) ויש בלי (כ-300 שקל).
    האם המותג מוכר לך והאם אלה כיסאות מומלצים? מבחינת נוחות לילד, דירוג בטיחות, איכות החומרים וכו'.
    לרכב שלנו קנינו צ'יקו מייפיט זיפ, גם כן מעגליס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מומלץ!

קובי סופר
    06/03/2024

שלום חן,

לדעתי לא מומלץ!
    מדובר בבוסטר מדבקה סיני, יש בשוק עשרות ואולי גם מאות דגמים שונים תחת מיתוגים שונים.
    הבעיה עם כל מוצרי המדבקה הסיניים בתחום בטיחות הרכב היא אי הידיעה.
    הצ'יקו לדוגמא עובר מבחנים השוואתיים ויש לו דירוג. כך אני יכול לדעת את רמת בטיחותי אם הוא טוב, בינוני או גרוע. אז בצ'יקו אנחנו יודעים שהוא טוב.
    במוצרים הסיניים אין מבחן השוואתי ולכן אני לא יודע אם זה טוב או לא. אני רק יכול להעריך שלו היו נבדקים, בסבירות גבוהה שהדירוגים לא היו מדהימים. לכן אני מראש פוסל כל מוצר שלא נבחן במבחן השוואתי, אגב זה גם כולל מוצרים חדשים של מותגים מובילים כמו ברייטקס, לאחרונה השיקו 2 דגמים, היות וטרם נבחנו, אני ממליץ שלא לרכוש.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכל להמליץ על אחד אחר?

חן
    08/03/2024

תודה על התשובה.
    הסתכלנו עליו כי רצינו כיסא לרכב של ההורים במחיר נוח. תוכל בבקשה להמליץ על אחד אחר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערנו הבטיחות מגיע עם עלות

קובי סופר
    10/03/2024

שלום חן,

לצערנו הבטיחות מגיע עם עלות. זה אומר שהדגמים הטובים ברמת הבטיחות הגבוהה ביותר הם יקרים. עם זאת, יש דגמי ביניים שרמת בטיחותם טובה ומחירם סביר, זה לא משתווה לעלויות של דגמים סיניים אבל לא הרבה מעל.
    יש את אוונפלו מאסטרו או צ'ייס, שניהם באזורים של 500 ש"ח.
    טיפה מעל יש את גרקו טרנזישיין, היתרון שלו שניתן להיום עם הרתמות של הבוסטר עד 30 ק"ג ולא עד 18 כמו באוונפלו ובוסטרים סיניים או אירופאים. כמה שיותר זמן עם הרתמות יותר בטיחותי לילדים מאשר חגורת הרכב. אבל הוא כבר נמכר באזורים של 600 ש"ח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו