עזרה בבחירת טיולון לתינוקת

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת טיולון לתינוקת
    מעיין גולן
    11/03/2024

היי, מחפשת טיולון לתינוקת בת 11 חודשים, חשוב לי קיפול נח לרכב (היום עם המאמ&פאפס וסיוט לקפל לרכב) והתנאי השני שחשוב לי זה סל יחסית רחב כי אני גרה במרכז מחסרי ועושה המון קניות עם הטילון. כמובן שחשוב לי גם שיהיה יציב כי גרה בבית קרקע עם 10 מדרגות לשער. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייתי ממליץ לחכות עוד טיפה

קובי סופר
    11/03/2024

שלום מעיין,

הייתי ממליץ לחכות עוד טיפה.
    1. עדיף למשוך כמה שיותר שהתינוק מול ההורה.
    לפחות עד גיל שנה ככה שאנחנו די קרובים.
    2. אני מאמין שבעוד חודש יהיו מבצעי פסח ואז המחירים יהיו זולים יותר.

לגבי המלצה, סלים גודלים זה לא משהו שיש בטיולונים. בדרך כלל רוב ההורים מחברים ווים ותולים על ידית העגלה קניות, כמובן שזה לא מומלץ כי זה פוגם ביציבות העגלה ופוגם באיכות המוצר לאורך זמן. גם מדרגות וטיולנים לא הולכים יחד. עדיף לקפל ולסחוב ידנית אבל רוב ההורים בחורים לעלות ולרדת יחד עם התינוק בעגלה, גם כאן, זה גורם לתקלות במוצרים ופוגם במוצר לאורך זמן.

הייתי ממליץ לבדוק את הטיולון סימבה בייבי בוס שלנו, הוא נמכר אבל רק בירושלים או דרך האתר שלנו.
    הסל שלו יחסית סביר, הוא במשקל סביר, נוח לניוד, חזק מאוד ונוח לתפעול.
    בנוסף לו, יש את ספורטליין וייפר, הוא טיפה יותר כבד אבל גם חזק ולכן יכול לענות לדרישות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו