עגלת אוטו וכסא בטיחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת אוטו וכסא בטיחות
    גלי
    16/03/2024

היי קובי, גרה בקיבוץ ויש לי בוגבו, אבל מחפשת גם עגלת אוטו קלה לקיפול ולא יקרה מדי- עם עדיפות לטיולון דו כיווני בעל שכיבה מלאה או כמעט מלאה, יש לך רעיון למשהו בסגנון?
    כמו כן מתלבטת לגבי כסא בטיחות- ההתלבטות הייתה בין ברייטקס לצ'יקו אך לאחרונה הבנתי שגרקו עברו את צ'יקו במבחני הריסוק, והם גם זולים יותר וגם , הכי חשוב- קלים יותר ( מחליפה רכבים מדי פעם) . על מה אתה ממליץ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת אוטו וכסא בטיחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך לדעת מה התקציב

קובי סופר
    16/03/2024

שלום גלי,

לגבי עגלה לא יקרה, צריך לדעת מה התקציב?
    יש כאלו שלא יקרה זה 3000 ויש כאלו שלא יקרה זה 1000 ש"ח בשבילם.
    לגבי הכיסאות, גרקו לא עברו את צ'יקו או ברייטקס. גרקו מובילים את הדירוג בכיסאות משולבי בוסטר אך לא בכיסאות רגילים עד 30 ק"ג. הכיסאות הלא משובלים לדעתי עדיפים, הם בנויים יותר נכון לתינוקות וגם הדירוג הכללי שלהם יותר גבוה מהמשולבים. ברוב המקרים ההורים לא משתמשים בכיסאות המשולבים כבוסטר כך שלדעתי זה סתם גימיק.
    בכל מקרה נכון להיום מוביל הדירוג הוא:
    צ'יקו נקסטפיט זיפ. אחריו עם דירוג די דומה כל שלישיית הקליקטייט של ברייטקס: מרתון, בולווארד ואדבוקט ויש דגם נוסף של צ'יקו, זיפ מקס.
    גרקו גם לא בעשירייה הראשונה.
    כפי שציינתי דגם טריו מוביל בדירוג בקטגוריית אול אין וואן כלומר, כיסא שהוא גם סלקל, גם כיסא וגם בוסטר מגיל לידה עד גיל 12 שנים. אגב, לא בדקתי משקלים אבל ככל הידוע לי, המשולבים בדרך כלל יותר כבדים מהלא משולבים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה לאוטו

גלי
    17/03/2024

תודה על המענה לגבי הכסאות, פתרת לי את ההתלבטות. לגבי עגלה לאוטו-אז הטווח הוא אכן בין 1000-3000, כך שאם יש לך מספר הצעות אדע להחליט. רצוי עגלה קלה, אם אפשר שתתקפל ביד אחת ולא תתפוס המון מקום בתא המטען. וכמובן כפי שציינתי, שכיבה מלאה עד כמה שאפשר. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי הבייבי בוס טייגר שלנו תהיה מושלמת

קובי סופר
    17/03/2024

שלום גלי,

לדעתי הבייבי בוס טייגר שלנו תהיה מושלמת. היא שוקלת 8.8 ק"ג, יש לה יכולת ניוד מופלאה, ברמות של הבוגבו כך שגם בקיבוץ, אם יש דרכים משובשות היא תעמוד בהן בקלילות. בגלל משקלה הקל, בדרך רגילה הניוד איתה יהיה סופר קל בייחוד בעליות.
    הקיפול קל וביד אחת עם המושב גם שהוא פונה לכיוונכם וגם לכיוון הנסיעה. הטיולון עם שכיבה מלאה כמעט 180 מעלות וישיבה זקופה.
    הקיפול די קטן ונכנס בקלות לכל רכב. כל הבדים יורדים לכביסה ויש 5 שנות אחריות, הגגונים ענקיים כך שאני חושב שזו העגלה המושלמת.
    יש לנו דגם בובקט שהוא יותר קל בחצי ק"ג אבל הגלגלים יותר קטנים.
    המחיר שלהן הוא באזור ה-3000 ש"ח אך יהיו צבעים שימכרו סביב 2500 ש"ח במהלך חודש אפריל.

צריך לקחת בחשבון שבעגלות קלות על מנת להגיע למשקלים קלים יש קיצוץ בהמון דברים, בדרך כלל זה בגלגלים קטנים ולא איכותיים, בקפיצים קטנים או שלא קיימים, מושב צר או קצר ולעיתים גם וגם, מושב חד כיווני ועוד. כך היצרנים מקזזים משקל וזה על חשבון נוחות התינוקות או נוחות הניוד. בטייגר ובבובקט שלנו זה לא כך! קיזוז המשקל מגיע בזכות השקעה בטכנולוגיה מתקדמת ושלדה מיוחדת קלת משקל ועדיין אין קיזוז בגלגלים, בגודל המושב, הקפיצים ענקיים ועוד.

עגלות דומות לבובקט/טייגר הן: ספורטליין סיילו XL ששוקלת 12 ק"ג
    נונה טריב שוקלת סביב 10 ק"ג אבל גם מעל התקציב, גם הקפיצים ממש קשיחים והמושב עשוי מרשת כך שלא מספק תמיכה מלאה לדעתי בייחוד בשכיבה.
    סייבקס מיוס ששוקלת גם סביב 10 ק"ג, גם כאן מושב מרשת וגלגלים עוד יותר קטנים מהנונה.
    גם חורגת מהתקציב.
    מאמאס אנד פאפאס ארמדילו XT לדעתי כבר כמעט ולא זמינה אבל עונה לדרישות והתקציב אבל שוקלת 11 ק"ג.
    בוגבו בי מעל התקציב ואני לא חושב שתתאים לקיבוץ, הדגם החדש דרגון פליי הרבה מעל התקציב, כן יוכל להתאים גם משקל סביב 8 ק"ג אבל לדעתי המושב צר מאוד, אני חושב שזה בעייתי ולא יהיה נוח לילדים באחוזון גבוה או בחורף עם לבוש עבה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו