כיסא אוכל - בוגבו ג׳ירף או סטוקי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא אוכל - בוגבו ג׳ירף או סטוקי
    נעם
    17/03/2024

היי קובי, אחרי שקנינו בייבי בוס בהמלצתך וסופר מרוצים, נשמח לדעתך גם על כיסא אוכל. מתלבטים בין הסטוקי האהוב לבין הבוגבו ג׳ירף. הבנו שמנגנון התאמת גובה המושב הרבה יותר נוח, ושיש אפשרות גם להתאמה של זווית משענת הגב, מה שאין בסטוקי. מה דעתך המלומדת בנושא? על מי מהם היית ממליץ בהינתן שהמחיר לא רלוונטי כי זו מתנה מהסבים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה לי לומר

קובי סופר
    17/03/2024

שלום נעם,

קשה לי לומר, ציינת באמת את היתרונות המשמעותיים של הג'ירף על הסטוקי, מצד שני הסטוקי קיים אם אני זוכר נכון כ-50 שנים בשוק. לכן הוכיח עצמו כחזק ואיכותי שעונה באמת לטייטל מגיל חצי שנה עד גיל 100 שנים. אני הכרתי כיסא משנות ה-70 שעדיין בשימוש תדיר. לכן זה משהו שלא ניתן לקחת מסטוקי.
    שאלת השאלות היא כמה לדעתכם תתעסקו עם עניין שינוי מצבי הגובה כי להערכתי זה משהו שתעשו פעם/גג פעמיים בכל תינוק. להערכתי הרוב כלל לא משנים את הגובה, מרכיבים פעם אחת וכך זה נשאר, רק אלו שהופכים את זה לכיסא רגיל כן משנים. אם להערכתכם כן תתעסקו בשינוי גבהים אז לדעתי אין בכלל שאלה, הפרקטיות של בוגבו מנצחת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו