כסא בטיחות.

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות.
    ורד
    18/03/2024

שלום,
    האם הכסא בטיחות מומלץ?
    360° SWIVEL שחור Forest gery ברייטקס
    מה הרמת בטיחות שלו?
    והאם מתאים מגיל לידה?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כרגע לא

קובי סופר
    18/03/2024

שלום ורד,

לדעתי כרגע לא.
    המוצר חדש ולכן טרם נבחן במבחן השוואתי, היות ואנו לא יודעים מה רמת בטיחותי, אני אישית לא יכול להמליץ.
    באופן כללי, עד היום אף כיסא 360 לא התקרב לדירוג של מובילי הקטגוריה. המובילים קיבלו דירוגים אירופאים שווי ערך ל-4 כוכבי בטיחות כאשר יש דגמים לא מתסובבים אשר קיבלו דירוג שווה ערך ל-5 כוכבי בטיחות בתקינה אמריקאית. באירופאית הדגמים עם הדירוג הגבוה הם דגמים לשימוש רק נגד כיוון הנסיעה כך שברור שיקבלו דירוג גבוהה יותר, אי אפשר להשוות למה שנמכר בארץ כי המטרה שונה.

מבחינת התאמה ללידה, הוא מתאים כי הוא יכול להיות מותקן נגד הכיוון ועל הנייר, כל כיסא שיכול להיות מותקן נגד הכיוון מתאים מלידה. בפועל לדעתי הוא ורוב הכיסאות לא יהיה נוחים.
    לדעתי הכיסא הנוח ביותר הוא צ'יקו נקסטפיט זיפ, הוא גם מוביל בטיחותית את כל הכיסאות שנבדקו בארה"ב. לו הייתי אני צריך לרכוש כיסא לילדי סביר שזה היה הוא.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברייטקס.

ורד
    18/03/2024

תודה על המענה!
    ומה עם ברייטקס?
    כבר התבלבלתי מבין כל האופציות ואני רוצה את מה שהכי בטוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המובילים בדירוג האמריקאי הם:

קובי סופר
    18/03/2024

שלום ורד,

המובילים בדירוג האמריקאי הם:
    צ'יקו נקסטפיט זיפ או זיפ מקס.
    ברייטקס מסדרת קליקטייט: מרתון, בולווארד, אדבוקט. כל אחד מהחמישייה יהיה רכישה מעולה בכל הקשור לבטיחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו