משטח למושב להתקנת כסא בטיחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• משטח למושב להתקנת כסא בטיחות
    דודי
    21/03/2024

היי קובי,
    האם קיים משטח שניתן לשים על מושב הרכב על מנת "ליישר" את המושב וגל על מנת לשמור על הריפוד ועליו להתקין כיסא בטיחות?
    והאם הדבר מומלץ בכלל או שהוא רק יפגע בבטיחות?
    תודה רבה
    דודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש משטחים כאלו אבל אני לא יודע אם נמכר בארץ

קובי סופר
    21/03/2024

שלום דודי,

יש משטחים כאלו אבל אני לא יודע אם נמכר בארץ.
    אין לזה ביקוש כלכך גבוה. לא חושב שזה יפגום בבטיחות בדרך כלל הם מאוד דקים כך שהאפקט שלהם לא זניח עד לא קיים.
    בכל מקרה לא נתקלתי במוצר כזה בארץ המון זמן אבל כן בארה"ב. אני מאמין שניתן להזמין דרך אמזון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משטח לדוגמה

דודי
    24/03/2024

היי קובי
    תודה על התשובה
    מצאתי משטח לדוגמה באתר של בייביסטאר "מגן מושב לרכב להתקני ריסון"
    אני לא מצליח להדביק את הקישור
    מה דעתך עליו?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא פחות או יותר מה שהתכוונתי

קובי סופר
    24/03/2024

שלום דודי,

הוא פחות או יותר מה שהתכוונתי. יש כמוהו מלא באמזון ועליאקספרס. הוא דק מאוד ולכן צריך לקחת זאת בחשבון. כלומר, ההגנה למושבי הרכב טובה אבל לא מושלמת. זה גם תלוי בכיסא שמתקינים והתחתית שלו, יש כאלו עם תחתית חלקה ויש כאלו עם פלסטיק מחוספס אשר יותר בעייתי למושבי הרכב ולפעמים גם המגן הזה לא יכול לתת מענה טוב.
    בסך הכל אבל כך הם רוב המגינים למושבים, הם צריכים להיות דקים כך שאין הרבה אופציות אחרות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו