כיסא בטיחות מומלץ

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות מומלץ
    שרון
    28/03/2024

היי קובי,
    אנחנו צריכים לקנות כיסא בטיחות לתינוק בן 6 שבועות. יש ילד בן 2.2 שהוא עם צ׳יקו נקסטפיט.
    קיבלנו המלצה על diono rainier 2axt.
    מצד שני עם הגדול ההתלבטות הייתה בין צ׳יקו לברייטקס (הלכנו על צ׳יקו כי הבנו בזמנו שהוא מדורג טיפה יותר גבוה במבחני ריסוק). בקיצור, שואלים מה ההמלצה היום מבחינת בטיחות?
    לא מקובעים לשום סוג מסוים ומוכנים להשקיע כמה שצריך לכיסא הכי בטוח. האם כדאי לקנות לגדול כיסא אחר ולהעביר את הצ׳יקו לתינוק? האם להשאיר את הגדול בציקו ולקנות לקטן כיסאות חדשים?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות מומלץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדיונו פחות מומלץ לדעתי

קובי סופר
    28/03/2024

שלום שרון,

אם רוצים בטיחות אז הדיונו פחות מומלץ לדעתי. הדירוגים שלהם סבירים, הדגם שרשמת טרם נבחן ולכן איני יכול להמליץ עליו. לאור הדירוגים של הדגמים האחרים שלהם אני לא חושב שהוא יקבל דירוג שמתקרב למובילים. היתרון היחידי שלו הוא הרוחב הצר שלו. אם זה הכרח אז אני מבין למה הומלץ. אם לא, אז ככל הנראה הומלץ מכיוון שהוא משווק על ידי רשת שמטרתה למכור את המוצר הרווחי לרשת ולא הבטוח ביותר.

צ'יקו נקסטפיט זיפ עדיין מוביל את הדירוג מבחינה בטיחותית. אחריו עם דירוג די דומה הברייטקסים מסדרת קליקטייט. מרתון, בולוואד ואדבוקט.
    אני נוטה להמליץ על הבולווארד שמגיע עם הגנות ראש יותר טובות מהמרתון, במבחנים אין הבדל בינהם והמרתון יותר זול כך שאם יש ענייני תקציב, המרתון בחירה מעולה.
    אני חושב אבל שעדיף ללכת הבלווארד כי המבחנים נעשים במהירויות נמוכות ממה שבאמת נוסעים, לכן לדעתי תוספת ההגנה יכולה כן להיות משמעותית במהירות גבוהה.

כמובן שגם הצ'יקו מומלץ ולדעתי גם יהיה יותר נוח לתינוק בן 6 שבועות.

אופציה נוספת, להעביר את הצ'יקו לתינוק ולגדול לרכוש בוסטר רצועות, שני הדגמים המובילים הם גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו. אחריו יש את ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט. אני נוטה להמליץ על הגרקו גם כי קיבל דירוג טוב יותר וגם כי הוא זול יותר. למרות ההבדל בניקוד עדיין שניהם עם דירוג בטיחותי מעולה ככה שכל אחד מהם יהיה בחירה מעולה. יש גם את צ'יקו מייפיט שהוא לדעתי יותר נוח אבל הדירוג שלו פחות טוב, עדיין יש לו דירוג גבוה וטוב אבל השניים האחרים עדיפים עליו לדעתי.
    בכל מקרה, לדעתי האופציה הזו יותר פרקטית מאשר לרכוש עוד כיסא.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו