ברייטקס בולווארד - אינו במלאי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ברייטקס בולווארד - אינו במלאי
    גל
    28/03/2024

שלום קובי, לאור המלצותיך, מנסה להשיג את הבולווארד ומחנויות שונות מסתבר שאינו במלאי. המחליפים: אדבוקט ופופולר (שמבינה שלא נבדק עדיין ?). אשמח להמלצתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי זמינות אפשר לברר מול היבואן

קובי סופר
    29/03/2024

שלום גל,

לגבי זמינות אפשר לברר מול היבואן. אולי צריך להגיע בקרוב. בגלל המצב יש עיכובים נוראיים בכל היבוא מחו"ל, ייתכן וצריך להגיע בקרוב והכי בטוח זה לברר מול היבואן.
    אם חייבים עכשיו, הייתי ממליץ יותר על המרתון. האדבוקט נהדר. הוא כמו בלווארד רק עם עוד 2 הגנות (1 מכל צד) חיצוניות, לדעתי מוסיף לבטיחות בתאונות צד למרות שבמבחן זה לא שיפר את הבטיחות אך כמו שרשמתי בתשובה מטה לשרון, המבחנים נעשים במהירויות נמוכות יחסית, במבחן האמת במהירות כפולה לדעתי יש להגנות האלו יכולת לשפר את הבטיחות. הבעיה באדבוקט זה שהוא ענק ותופס הרבה מקום, אם מתוכנן עוד תינוק או תינוקות, צריך לקחת בחשבון שהוא יהיה בעייתי עם עוד כיסאות או מבוגר לידו. אם לא אז הייתי הולך עליו. אם כן מתוכנן עוד תינוק, הייתי הולך על המרתון או כמו שרשמתי, אולי מחכה לבלווארד.

הפופלר טרם נבחן ולכן אני לא יכול להמליץ עליו, אני מעריך שגם לא יקבל דירוג דומה למרתון, בולווארד ואדבוקט אבל זה רק ניחוש.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו