2 כיסאות בטיחות ברכב קטן

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• 2 כיסאות בטיחות ברכב קטן
    רוני
    31/03/2024

שלום,

יש לי רכב ממשפחת הסופר מיני (סוזוקי סוויפט, טויטה יאריס, יונדאי איי20) ואני מעוניינת להתקין 2 כיסאות בטיחות, ותוהה האם ישיבה בין 2 כיסאות הבטיחות (בצפיפות, לאישה קטנה ורזה) זה תרחיש ריאלי? ואם כן, איזה כיסאות מומלצים במקרה כזה?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 כיסאות בטיחות ברכב קטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריאלי אך כפי שציינת בצפיפות

קובי סופר
    01/04/2024

שלום רוני,

תרחיש ריאלי אך כפי שציינת בצפיפות.
    מכאן השאלה מה מעדיפים, ללכת על דגמים יותר בטיחותיים ולקבל יותר צפיפות או, ללכת על דגמים צרים ואז יהיה יותר מרווח. החיסרון שיורדים ברמת הבטיחות. זו החלטה שלכם ואני פחות יכול לכוון.

מהדגמים הבטיחותיים לדעתי ברייטקס מרתון קליקטייט מקבל את דירוגי הבטיחות הטובים ביותר (יחד עם עוד דגמי ברייטקס וצ'יקו). הוא יחסית לא רחב במיוחד אז אולי יכול להתאים.
    אם חשוב המרווח ליושב באמצע אז 2 גרקו סלים פיט יתנו עוד כמה ס"מ טובים. הסלים מקבל דירוגים גבוהים אבל בטיחותית הברייטקס עדיף עליו.

ממליץ כמובן לפני הרכישה להתקין 2 כיסאות רלוונטיים ולנסות לשבת ביניהם וכך תראו מה מסתדר לכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו