ספורטליין או אינגליזינה התלבטות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ספורטליין או אינגליזינה התלבטות
    תמר
    03/04/2024

מתלבטת בין ספורטליין לאינגלזינה אפטיקה.
    בספורטליין מציק לי הניקל/מסגרת של הטיולון, מרגיש לי שזה מגביל את הילד ומציק לו כאשר הוא גדל, כי אז הרגליים נתקלות בזה כל הזמן- האם זה נכון? משמעותי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המסגרת לא משמעותית

קובי סופר
    04/04/2024

שלום תמר,

המסגרת לא משמעותית. לוקח המון זמן עד שבכלל הם מגיעים לשם. ברוב המקרים ברגע שמגיעים לשלבים האלו ההורים כבר רוכשים טיולון נוסף.

ההמלצה שלי היא לגשת לחנות, לשים משקל של 12 ק"ג בכל אחת מהעגלות. לנייד את העגלות בחנות ומחוץ לחנות במדרכה. לעלות ולרדת מדרכה. לאחר הניוד לחבר את הטיולון של כל אחת מהן. פעם אחת שהוא פונה לכיוונכם ואז לנסות לקפל את העגלה (אם לא ניתן לקפל עם הטיולון שהוא פונה לכיוונכם, לפרק אותו ואז לקפל את השלדה. לאחר מכן לפתוח ולהרכיב). חשוב לעשות כך כדי שתרגישו איך זה להתנהל עם המוצר ביומיום בלי קיצורי דרך. לאחר מכן לקפל שהמושב פונה לכיוון הנסיעה.
    לאחר הקיפול להרים את העגלות במצב מקופל עם הטיולון עליהן! להרגיש את המשקל. לאחר מכן גם להרים לרכב לבדוק איך נכנס ואיך מסתדרים עם הגודל והמשקל.
    כך תקבלו החלטה של מה נכון לכם.
    חשוב לעשות כפי שרשמתי וללא איש מכירות לצידכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו