התלבטות בין מס' דגמים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין מס' דגמים
    אביה
    09/04/2024

היי קובי,
    מתלבטים בין 3 דגמים:
    1. אינגלזינה אפטיקה 24
    2. עגלת פג Veloce Mon amour
    3. בוגבו בי 6

אנחנו רוצים עגלה יציבה, אמינה, מרווחת שתישמר לטווח ארוך.
    אלו 2 הדגמים שאנחנו מתלבטים, לא מעוניינים בדברים אחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין מס' דגמים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבי קצת שונה

קובי סופר
    09/04/2024

שלום אביה,

הבי קצת שונה. היא גם הכי פחות מרווחת. הפלוס הכי גדול בה שהיא הכי ותיקה והוכיחה אמינות וכושר שרידות מעבר לכל ספק. הבעיה הגדולה שהיא ירדה מפס הייצור ואין לה המשכיות. אני לא יודע לומר מה יהיה נניח בעוד 5 שנים אם יהיה צורך בחלק כלשהו.
    מעבר למרווח הפנימי הקטן יותר מה-3 יש לה גם את הגלגלים הקטנים מה-3 ולכן יכולת הניוד שלה בעיקר עירונית בעוד הפג והאינגלזינה יוכלו לתפקד טוב בדרך ממש משובשת.
    מצד שני היא הכי קומפקטית בקיפול.

לגבי פג ואינגלזינה הן מאוד דומות בפלוסים, ביכולת הניוד, מרווח הפנים אבל אני נוטה לאינגלזינה מ-2 סיבות:
    1. יש לה ידית מתארכת, זה יתרון אם יש הפרשי גובה ומקל בכל עליה וירידה ממדרכה גבוהה. בהמשך אם מחברים טרמפיסט זה יותר נוח לילד הגדול.
    2. הקיפול של האינגלזינה יותר קל לביצוע.

למרות כל אלו, אני תמיד ממליץ לגשת לחנות, לשים משקל של תינוק של 12 ק"ג. לנייד את העגלות, לעלות ולרדת מדרגה גבוהה. להתנסות בקיפול עם הטיולון פעם שהוא פונה לכיוונכם ופעם לכיוון הנסיעה. לאחר מכן לנסות להרים במצב מקופל עם הטיולון ולבדוק ברכב. כך תראו מי מהעגלות נוחה יותר לכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו