מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- אשמח המלצה לעגלה ראשונהיסמין09/04/2024
שלום רב,
אנחנו לקראת לידה ראשונה בעז״ה ולא מוצאים ידיים ורגליים בחיפוש אחר העגלה הטובה ביותר (השוק מוצף). האמת שבשלב הזה אנחנו לא יודעים אפילו על מה לשים דגש..
מוכנים לשלם גם יקר אבל שהתמורה תהיה שווה למחיר, גם מבחינת העמידות (שתחזיק מעמד גם לילד הבא בעז״ה) שתהיה ניתנת לכיבוס כמו שצריך (מאוד חשוב לי!) נוחה להורה ולילד ונראית טוב.
חשוב גם אחריות לאורך זמן ואפשרות לחדש חלקים בהתאם לצורך.
אשמח מאוד לקבל תובנות ממומחים בתחום,
תודה גדולה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא צריך לשלם מחיר יקר
קובי סופר09/04/2024שלום יסמין,
לא צריך לשלם מחיר יקר. בעגלות היקרות משלמים מחיר יקר על המותג ולא בהכרח על מוצר טוב יותר.
לדעתי הבייבי בוס שלנו מושלמת לדרישות ועולה כמחצית מהעגלות הממותגות.
היא סופר קלה, בעלת יכולת ניוד קלילה ויוצאת דופן לעגלות במשקלה. הקיפול קל שבקלים, הגודל קומפקטי ביותר, יש 5 שנות אחריות כך שתחזיק גם ל-2 ילדים הבאים בעז"ה.
אחת העגלות הבודדות שכל הבדים שלה יורדים לכביסה.
לגבי נראות, זה עניין אישי. ממליץ מאוד לא ללכת בכיוון הזה של לרכוש את העגלה הכי יפה לטעמכם. הרבה עושים את הטעות הזו ואז רוכשים בשלב מאוד מוקדם טיולון ובילד הבא עגלה חדשה. המראה גם אם חשוב צריך להיות הדבר האחרון שרלוונטי לדעתי. העגלה היא מוצר שימושי ולכן חשוב שהשימוש יהיה קל, נוח ופרקטי אחרת כפי שרשמתי, העגלה יפה ככל שתהיה, שימושית היא לא תהיה. בבייבי בוס הפלוס הגדול שיש גגונים במבחר צבעים ובהמשך ניתן בעלות זניחה לרכוש חדשים ולהחליף צבע כך שאפשר לקחת עגלה בוורוד לבת ובהמשך רק להחליף צבע לגוון נטרלי או של בנים ולהפך.
עכשיו מכיוון שזו עגלה שאני משווק אני תמיד ממליץ לא לקחת את ההמלצה כמובן מאליו. לגשת לחנות, להתמקד בעוד דגם או שניים של עגלות אחרות.
לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לנייד את העגלות בחנות ומחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה. לאחר מכן להרכיב את הטיולון שהוא פונה לכיוונכם. לנסות לקפל את העגלה כך לבד. אם לא ניתן אז לפרק את הטיולון ואז לקפל, אחר כך לפתוח ואז להרכיב מחדש (בבייבי בוס לדוגמא אין צורך כי ניתן לקפל יחד עם הטיולון גם שהוא פונה לכיוונכם. בחלק מהעגלות זה לא ניתן וזה עושה את החיים לקשים יותר ולכן חשוב להתנסות כפי שרשמתי). לאחר מכן לנסות לקפל עם הטיולון שהוא פונה לכיוון הנסיעה. לאחר הקיפול להרים את העגלות במצב מקופל עם הטיולון (בחנויות יתנו לכם להרים ללא הטיולון כך שיטעו אתכם שהעגלות קלות, בפועל מרימים עם הטיולון לכן חשוב גם בבדיקה להרים עם הטיולון). לאחר כל אלו לקפל ולבדוק איך זה נכנס ברכב.
לאחר כל אלו תוכלו לקבל מושג מי מבין הדגמים יותר נוח ונכון עבורכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המפורטת!
יסמין09/04/2024על איזה מבין העגלות של בייבי בוס אתה הכי ממליץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מאוד תלוי בצרכים שלכם
קובי סופר10/04/2024שלום יסמין,
מאוד תלוי בצרכים שלכם. יש לנו היום ליין של מעגלות נטו עירוניות עד עגלה שיכולה להתנייד בטראקים ושלגים. לכן תלוי אם יש לכם צורך עירוני, צורך לטיולים קשים או משהו באמצע?
הרוב בוחרים בדגם הבובקט שהוא באמצע, בעלת יכולות עירוניות אבל יכולה להתנייד גם בדרך מאוד משובשת בלי בעיה. היא קלה מאוד רק 8.2 ק"ג (כאשר רוב העגלות כיום שוקלות בין 10 ל 12 ק"ג ואם שוקלות פחות, זה מגיע עם המון פשרות).
הרוחב שלה צר כך שיכולה להיכנס במקומות מאוד צרים וצפופים וכמובן מקפלת ממש קטן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)


