מתלבטים ולא מצליחים להחליט על עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטים ולא מצליחים להחליט על עגלה
    תמר
    10/04/2024

שלום קובי,
    לקראת לידה שלישית, עד כה היינו עם בייבי ג'וגר סיטי מיני והיינו מאוד מרוצים!
    היינו נעולים על אינגלזינה אפטיקה, גם בעקבות התייעצות איתך בפורום.

היום היינו בשילוב, המוכר ממש המליץ לקחת את האלקטה כי היא יותר קלילה וקומפקטית. בנוסף, הוא אמר לנו שבילד שלישי בכלל לא היה לוקח את האינגלזינה אלא את הסייבקס מליו.

ואז הסתכלנו על הספורט ליין ויש מיון דגמים בספורטליין אז אני לא יודעת איך להשוות..

אנחנו רוצים עגלה יציבה וחזקה, שאפשר לתלות עליה תיק, שיש לה סל טוב מתחת ולא עגלה שנצטרך לתקן כל שני וחמישי
    אני כבר איבדתי את זה, צריכה ללדת כל רגע ולא יודעת מה לעשות עם עגלה. אשמח להכוונה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בסוף זו בחירה שלכם בהתאם ליוכלת שלכם

קובי סופר
    10/04/2024

שלום תמר,

בסוף זו בחירה שלכם בהתאם ליוכלת שלכם. אני לא בעד לתת לאנשי מכירות להשפיע על הבחירה. הם יכולים להמליץ אבל כמו שאני רושם תמיד, עדיף לקחת את ההמלצות בערבון מוגבל. כאן המוכר בכלל ממליץ על מוצרים שפחות טובים לכיס של הבעלים ככה שזה מוזר מה גם שההמלצה על המיילו או האפטיקה לדעתי לא המלצה נכונה, 2 העגלות האלו לדעתי לא מוצלחות וסובלות מאותה בעיה, לשתיהן אין ידית מתארכת. לא היה לכם את זה בסיטי מיני אבל להבדיל מהסיטי מיני, כאשר משכיבים את מושב הטיולון במיילו או האלקטה, גב המושב חוצר את קו ידית האחיזה באופן מוגזם לדעתי, זה בעייתי לתלות תיק וגם מגיע לאזור הברכיים של דוחף העגלה. האפטיקה הרבה יותר מוצלחת לדעתי מהאלקטה אבל נכון, היא כבדה וכאן זה כבר עניין אישי אם המשקל מתאים. אני תמיד ממליץ לקפל עם הטיולון ולהרים כך תרגישו את המשקל ותראו אם זה נכון לכם. זה שזה ילד שלישי לא אומר שצריך להתפשר על דברים.
    הספורטליין במשקל האלקטה או יותר כבדות, תלו בדגם.
    לדעתי אם עניין המשקל מהווה בעיה אז האפטיקה די עונה לכל הדרישות.
    אם ענין המשקל משמעותי אז או שצריך להתפשר על דברים מסוימים או ללכת על דגמים אחרים שאין בשילב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש דגמים אחרים שהיית ממליץ לבדוק במקומות אחרים?

תמר
    10/04/2024

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיד ממליץ לבדוק את הבייבי בוס שלנו

קובי סופר
    10/04/2024

שלום תמר,

תמיד ממליץ לבדוק את הבייבי בוס שלנו.
    החיסרון אבל שהן לא נפוצות בהרבה חנויות.
    בנוסף אני כביכול משוחד למוצר שאני משווק ולכן ממליץ תמיד להתנסות לבד כפי שרשמתי בהודעות אחרות בניוד, בקיפול, בהרמה של השלדה עם הטיולון.
    הטייגר שלנו מציעה את יכולות הניוד של הפג והאפטיקה אבל שוקלת באוזר קילו וחצי פחות. יש ידית מתארכת, הקיפול קצת מזכיר את הבייבי ג'וגר וניתן לקפל עם הטיולון לשני הכיוונים. בגמר הקיפול הבד מכונס כלפי פנים מה שישמור עליו נקי וסטרילי.

כמוכן, אפשר לבדוק את פג בוק, דגם טיפה ישן אבל לדעתי סופר מוצלח. גם הוא לא נפוץ בהרבה חנויות. עונה מעולה לכל הדרישות. באזור המשקל של האפטיקה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו