סלקל לילד שני בע'ה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל לילד שני בע'ה
    שילת
    16/04/2024

היי. יש לנו 2 כסאות בטיחות . אחד בכל רכב. של סייבקס סירונה ופופלר של ברייטקס.
    חשבנו לקנות סלקל לתקופה הקרובה לקראת הלידה.
    ראיתי שיש סייבקס אטון 2 ו5 . מה ההבדל בינהם.??
    ויש עוד שאתה ממליץ כמו מקסי רוזי או ג'ואי.
    האם קריטי גם תושבת של איזופיקס?
    ובכללי מה תמליץ? לקנות פשוט עוד כיסא או סלקל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלקל לילד שני בע'ה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדעתי עדיף לרכוש עם בסיס את הסלקל

קובי סופר
    16/04/2024

שלום שילת,

לדעתי עדיף לרכוש עם בסיס את הסלקל. הבסיס לא משפר את הבטיחות אבל יש לו יתרונות רבים ואחד גדול במיוחד, זה מונע טעויות אנוש בהתקנה, אז אם יש לנו סלקל בטיחותי ולא מותקן טוב הוא לא שווה דבר. כאשר יש בסיס שמותקן פעם אחת טוב על ידי מתקין מוסמך כל שנשאר זה להקליק את הסלקל עליו.
    לכן לדעתי אם הולכים על סלקל עדיף עם בסיס למרות שלא חובה.
    לגבי דגם, הדגמים המובילים היום הם:
    סילבר קרוס דרים אבל ככל הידוע לי הוא מתחבר רק לעגלות סילבר קרוס. זה משהו שצריך לבדוק. הבעיה שהסלקל לא נפוץ בחנויות בישראל לכן לי אין יכולת לבדוק זאת.
    יחד איתו יש את מקסי קוזי ג'ייד שצריך לבדוק אם נמכר בשילב.
    נונה פיפה קיבל דירוג מעולה גם הוא יחד עם מקסי קוזי קורל, מקסי קוזי פבל, סייבקס M וסייבקס אטון 5. הפער בינם למובילים זניח.

לג'ואי יש 2 דגמים חדשים עם דירוג זהה לסייבקס ומקסי קוזי:
    איי ספין ואיי סנאג. ג'ואי ונונה זו אותה חברה/אותו יצרן. מכיוון שהם חדשים אני לא יודע אם נמכרים בארץ נכון להיום.

לקחת בחשבון שאלו סלקלים בתקינת ISIZE החדשה. צריך לרכוש אותם עם בסיס כך שמדובר בסיפור ממש יקר לתקופה קצרה. הייתי ממליץ ללכת על הדגם הזול ביותר מתוך כל הרשימה. הפערים הבטיחותיים זניחים.

לגבי כיסא או סלקל זה כבר שיקול שלכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו