מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה על כיסאות בטיחותקורל17/04/2024
שלום,
הבת שלי באוגוסט תהיה בת 3, ובע"ה תצטרף עוד תינוקת למשפחה.
יש לנו כיסא של גרקו טרושילד פוראבר.
אשמח להמלצה על כיסא בטיחות או בוסטר מומלץ שעברו מבחני ריסוק אבל במחירים סבירים, כי נצטרך לקנות עוד 2 לרכב הנוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ נטו בטיחותית
קובי סופר18/04/2024שלום קורל,
אני ממליץ נטו בטיחותית. לגבי מחיר, אם יורדים ברמת המחיר יורדים ברמת הבטיחות. כמוכן אני לא יודע מה זה אומר מחיר סביר עבורכם.
לגיל 3 שנים הייתי ממליץ לרכוש בוסטר רצועות. זה גם טיפה יותר זול מכיסא בטיחות, גם טיפה תופס פחות מקום ברכב וגם יתאים עד שלא יהיה צורך בכיסא או בוסטר כך שזו השקעה אחרונה בכל הקשור לבטיחות ברכב עבור בת ה-3.
הדגם הכי מומלץ הוא גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו. הוא קיבל את דירוגי הבטיחות הכי גבוהים שיש. אחריו יש את ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט שלרוב יותר יקר לכן לא רואה סיבה ללכת עליו.
מכאן יורדים ברמת הבטיחות ובדגמים הזולים יורדים באופן די משמעותי לכן אני ממליץ לנסות ולהתאמץ כלכלית וללכת הנאוטילוס. אני די בטוח שהוא גם יהיה במבצעים בימים אלו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיסא בטיחות- המשך
קורל18/04/2024הי קובי,
תודה על המענה ועל ההמלצה. קיבלתי על המלצה גם על גרקו טרנזיישן, מה ההבדל בינו לבין נאוטילוס? ואיך ניתן לראות את כל הנתונים, ההמלצות ומבחני הריסוק?
בנוסף, על איזה עוד 2 כיסאות (כיסא ובוסטר אתה ממליץ לרכב נוסף)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ההבדל הוא בטיחות
קובי סופר19/04/2024שלום קורל,
ההבדל הוא בטיחות.
את הדירוג ניתן לראות באתר קונסיומר ריפורטס אבל זה בתשלום.
לכן אני כאן להעביר את המידע.
הנאוטילוס קיבל דירוג כולל של 86 נק' מתוך 100. זה דירוג מאוד חריג ברמת הבטיחות מעולם לא היה בוסטר עם רצועות או כיסא עם דירוג כזה גבוה, רק בסלקלים היו דירוגים יותר גבוהים.
הטרנזישיין קיבל דירוג של 61 נק'
אם נמיר את זה כמו ברכבים אז הנאוטילוס עם 5 כוכבי בטיחות ברף העליון של ה-5.
הטרנזישיין עם 4 ברף התחתון, נקודה אחת פחות והוא עם 3 כוכבי בטיחות.
ביחס למחיר אבל אין הרבה אופציות אחרות הטרנזישיין עם הדירוג כמעט הכי גבוה מהזולים.
יחד איתו יש את אוונפלו מאסטרו וצ'ייס שקיבלו דירוגים טיפה יותר גבוהים אבל הם מתאימים עם רצועות עד 18 ק"ג ולא עד 30 כמו בגרקואים.
לכן לגיל 3 לדעתי הם פחות רלוונטיים.
לאוונפלו יש דגם חדש EVOLV שקיבל דירוג טוב והוא לא היה יקר אבל לצערי לא נמכר בארץ נכון להיום. הוא קיבל דירוג של 71 נק' שזה האמצע של 4 כוכבי בטיחות.
גם לרכב נוסף כוונתי הייתה שתרכשו 3 נאוטילוסים אם כולם לגיל 3. אם יש נסיעות מעטות ברכב הנוסף אז אולי טרנזישיין באמת יכול להיות אופציה.
אם זה כיסא לתינוק אז גם כאן, הטובים הם יחסית יקרים. ברייטקס מרתון כעת במבצעים לחג ולדעתי הוא מעולה.
כמובן שאפשר עדיין להשתמש בגרקו שיש לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)