עגלה מתקפלת עם האמבטיה

מנהל הפורום

 קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום
 
  • עגלה מתקפלת עם האמבטיה
    לב
    20/04/2024

    שלום רב,
    ראשית תודה על כל העבודה שאתם עושים, מאוד מוערך.
    אשמח לקבל המלצה לעגלה משולבת שניתן לקפלה יחד עם האמבטיה וכמובן עם הטיולון.
    ראיתי את העגלה פג פרגו בוק פלוס פופ אפ אך לא מצאתי היכן נמכרת בישראל, אם בכלל.
    תודה מראש

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה מתקפלת עם האמבטיה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • הבוק כבר מיושנת

    קובי סופר
    21/04/2024

    שלום לב,

    הבוק כבר מיושנת, הפופאפ נמכרה למספר שנים ומאז כבר לא קיימת. אין הרבה עגלות שניתן לקפל עם האמבטיה, בסוף לדעתי זה גימיק מיותר, הפעולה שעושים לפרק את האמבטיה והפעולה שעושים לקפל את האמבטיה טרם הקיפול די זהה מבחינת זמנים. היתרון היחיד שזה חוסך טיפה מקום ברכב. מה שכן, תקופת האמבטיה קצרה, מה שחשוב בעגלה הרבה יותר מהאמבטיה זה הטיולון ולכן קניה של עגלה בגלל גימיק של אמבטיה מתקפלת ואז מעבר לטיולון פחות מוצלח ממה שיש בשוק לדעתי זו טעות ענקית.
    היחידות שמתקפלות עם האמבטיה נכון להיום הן:
    בוגבו דרגון פליי, היא מתקפלת ישירות עם האמבטיה ולא צריך לעשות פעולה מקדימה טרם הקיפול. החסרונות מצד שני הם: מחיר סופר יקר, הטיולון צר ביחס לדגמים בסגנון. גם טיפה קצר אך לא באופן משמעותי כמו הרוחב.
    הקיפול לדעתי מסורבל, בייחוד אם זה הורה לא גבוה. דורש תרגול. יכולת הניוד טובה אך לא מעולה כפי שהייתי מצפה מעגלה בתמחור שלה.
    אני אישית לא ממליץ אבל אם קריטי האמבטיה המתקפלת הדרגון עושה את זה הכי טוב.

    אופציה נוספת ג'ולז אייר, כאן צריך לעשות פעולה מקדימה לפני שמקפלים את העגלה. היא זולה מהדרגון באופן משמעותי.
    חסרונות:
    גלגלים קטנים, ידית לא מתארכת, שינוי מצבים לא נוח בטיולון, אין מעקה בטיולון. החיסרון הכי גדול הוא הטיולון החד כיווני, לא ניתן להרכיב מולכם, לדעתי זה לבד צריך לגרום לאנשים לא לרכוש את העגלה. אני לא ממליץ על עגלות חד כיווניות כי יש מחקרים בנושא שמראים שיש יתרונות עצומים לכך שהתינוקות יושבים מול ההורה עד גיל שנה + בעגלה. אי לכך אני מראש לא ממליץ על עגלות עם מושב חד כיווני.

    זהו, שאר הדגמים מצריכים את פירוק האמבטיה טרם הקיפול.


    בברכה,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו