אשמח להמלצה לכיסא בטיחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אשמח להמלצה לכיסא בטיחות
    ירדן
    21/04/2024

שלום,
    אשמח לקבל המלצה לכיסא בטיחות טוב במחיר שפוי.
    הכיוון הוא לכסא 360, מגיל לידה שיהפוך לבוסטר וישמש כמה שנים טובות.
    יש עכשיו מבצעי פסח ורוצים לנצל את ההנחות.
    ראינו כיסא של שילב שעונה על הנ"ל במחיר מבצע של 900₪, מצד שני כיסאות של baby safe, chico, brytex, graco, maxi cosi, במבצע עולים בין 1700 ל 2000 פלוס. כל הכיסאות עומדים בתקן החדש של ה i-size.
    לכן אשמח לשמוע את המלצתך. והאם יש סיבה מוצדקת לשלם 1000 ₪ יותר?
    תודה מראש וחג שמח ושקט 🙏🏻

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח להמלצה לכיסא בטיחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממליץ נטו על הכי בטיחותיים שיש

קובי סופר
    22/04/2024

שלום ירדן,

אני ממליץ נטו על הכי בטיחותיים שיש. בניגוד לשאר המוצרים כמו עגלות, טיולונים, כיסאות אוכל וכו'. בכיסאות בטיחות יש נתון של מבחני ריסוק וע"פ הנתון הזה אנחנו יודעים אם הכיסא בטיחותי, באמצע או בטיחותי ברמה נמוכה. מוצרים שלא עברו מבחני ריסוק השוואתיים כמו כיסאות סינים, אני שולל מראש.

לאור זאת אני גם לא ממליץ על כיסאות 360, דירוגי הבטיחות שלהם עדיין לא בטופ. היות ואנו רוכשים כיסא בטיחות, לדעתי בטיחות זה הדבר הראשון והחשוב ביותר שצריך לחפש בכיסא.

המובילים את מבחני הריסוק ההשוואתיים הם:
    צ'יקו נקסטפיט זיפ וזיפ מקס
    ברייטקס מרתון, בולווארד, אדבוקט קליקטייט.
    הם מעל 1000 ולאור התשובה שלי מעלה, כן יש סיבה סופר מוצדקת לשלם עליהם מעל ל-1000 ש"ח.

מבינהם אם זה מגיל לידה, אני ממליץ על הצ'יקו טיפה יותר בגלל זווית שכיבה כמעט זהה לסלקל כלומר, בחצי השנה הראשונה הוא יהיה טיפה יותר נוח מברייטקס.

הדגמים שציינתי לא משולבים בוסטר, אני גם ללא ממליץ לרכוש כיסאות משולבים.
    א. ברוב המקרים רוכשים בוסטר וכמעט אף אחד לא מושך איתם מלידה עד סיום שלב הבוסטר.
    ב. בטיחותית הלא משולבים מקבלים דירוגים עדיפים
    ג. הם לא נוחים, אי אפשר להנדס מוצר שיהיה נוח גם לתינוק בן יומו וגם לילד בגיל 10 עד 12 שנים.
    לכן אני רואה אותם כמיותרים וכגימיק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו