מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- אשמח להמלצה לכיסא בטיחותירדן21/04/2024
שלום,
אשמח לקבל המלצה לכיסא בטיחות טוב במחיר שפוי.
הכיוון הוא לכסא 360, מגיל לידה שיהפוך לבוסטר וישמש כמה שנים טובות.
יש עכשיו מבצעי פסח ורוצים לנצל את ההנחות.
ראינו כיסא של שילב שעונה על הנ"ל במחיר מבצע של 900₪, מצד שני כיסאות של baby safe, chico, brytex, graco, maxi cosi, במבצע עולים בין 1700 ל 2000 פלוס. כל הכיסאות עומדים בתקן החדש של ה i-size.
לכן אשמח לשמוע את המלצתך. והאם יש סיבה מוצדקת לשלם 1000 ₪ יותר?
תודה מראש וחג שמח ושקט 🙏🏻* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ נטו על הכי בטיחותיים שיש
קובי סופר22/04/2024שלום ירדן,
אני ממליץ נטו על הכי בטיחותיים שיש. בניגוד לשאר המוצרים כמו עגלות, טיולונים, כיסאות אוכל וכו'. בכיסאות בטיחות יש נתון של מבחני ריסוק וע"פ הנתון הזה אנחנו יודעים אם הכיסא בטיחותי, באמצע או בטיחותי ברמה נמוכה. מוצרים שלא עברו מבחני ריסוק השוואתיים כמו כיסאות סינים, אני שולל מראש.
לאור זאת אני גם לא ממליץ על כיסאות 360, דירוגי הבטיחות שלהם עדיין לא בטופ. היות ואנו רוכשים כיסא בטיחות, לדעתי בטיחות זה הדבר הראשון והחשוב ביותר שצריך לחפש בכיסא.
המובילים את מבחני הריסוק ההשוואתיים הם:
צ'יקו נקסטפיט זיפ וזיפ מקס
ברייטקס מרתון, בולווארד, אדבוקט קליקטייט.
הם מעל 1000 ולאור התשובה שלי מעלה, כן יש סיבה סופר מוצדקת לשלם עליהם מעל ל-1000 ש"ח.
מבינהם אם זה מגיל לידה, אני ממליץ על הצ'יקו טיפה יותר בגלל זווית שכיבה כמעט זהה לסלקל כלומר, בחצי השנה הראשונה הוא יהיה טיפה יותר נוח מברייטקס.
הדגמים שציינתי לא משולבים בוסטר, אני גם ללא ממליץ לרכוש כיסאות משולבים.
א. ברוב המקרים רוכשים בוסטר וכמעט אף אחד לא מושך איתם מלידה עד סיום שלב הבוסטר.
ב. בטיחותית הלא משולבים מקבלים דירוגים עדיפים
ג. הם לא נוחים, אי אפשר להנדס מוצר שיהיה נוח גם לתינוק בן יומו וגם לילד בגיל 10 עד 12 שנים.
לכן אני רואה אותם כמיותרים וכגימיק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)