איך בוחרים את העגלה שאחרי האמבטיה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• איך בוחרים את העגלה שאחרי האמבטיה?
    נטע
    30/04/2024

בן כמעט חמישה חודשים. האמבטיה מתחילה להיות לו קטנה והוא מתחיל להיות תזזיתי מאוד. חושבים מה הלאה?

האמבטיה שלנו התקבלה יד שנייה, ואין לנו אופציה של טיולון, ומנסים להבין מה לקנות.

חשוב לנו בולמי זעזועים/גלגלים טובים שיתאימו גם לדשא, חצץ וסתם מדרכות שבורות
    ונראה לי ברור שצריכה להיות עגלה שמאפשרת זמן בטן עדיין

הולכת לאיבוד באופציות, במיוחד כי מחפשת רק טיולון ולא עגלה עם כל הסט.

נעדיף לקנות חדש -מה האופציות?
    אם זה ממש "סוגר" אופציות אפשר גם יד שנייה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה קצת בעייתי

קובי סופר
    02/05/2024

שלום נטע,

זה קצת בעייתי לבחור עגלה ללא אמבטיה.
    רוב העגלות בשוק מגיעות עם אמבטיה. אלו שלא לרוב הם טיולונים.
    ניתן לרכוש רק את הטיולון של חלק מעגלות האמבטיה אבל אז מדובר בסיפור יקר, האמבטיה לא מקזזת הרבה מהמחיר.
    אני ממליץ על עגלה שהטיולון שלה הוא דו כיווני, גם כאן, כמעט כל העגלות נמכרות רק עם האמבטיה.

השאלה מה התקציב? אולי אפשר למצוא משהו שיתאים לדרישות והתקציב עם האמבטיה.
    לגבי יד 2, אני לא מכיר את העלויות אבל אם תרשמי לי דגמים שתראו אוכל לרשום את היתרונות או החסרונות של כל דגם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן ברור שהאמבטיה מיותרת

קובי סופר
    03/05/2024

שלום נטע,

כן ברור שהאמבטיה מיותרת. היא תלך לאחסנה לתינוק הבא.
    אבל כמו שהבנת, אין יותר מידי ברירה.
    לגבי עגלה חדשה בתקציב. יש את ספורטליין בייסיק אפילו טיפה מתחת לתקציב במבצעים. עם אמבטיה.
    הטיולון דו כיווני, שכיבה טובה והמושב מרווח לכן לדעתי אפשר יהיה גם להשכיב על הבטן בצורה טובה.
    הקיפול נוח, המשקל טיפה מעל הממוצע אך סביר. הניוד שלה טוב בדרך עירונית ישרה אך בדרכים משובשות יכולת הניוד בינונית. רק בדגמים היותר יקרים שלהם יש גלגלים יותר איכותיים וכך גם הקפיצים. הבעיה שהם גם מעל התקציב וגם עולים במשקלים.

אם נחרוג מהתקציב, הכוונה שלי שאולי ניתן למצוא ביד 2 בפחות או באזור התקציב.
    לדעתי הבייבי בוס טייגר שלנו תהיה מושלמת. כחדשה היא עולה 3200 ויש צבעים טיפה זולים יותר אך עדיין זו חריגה רצינית מהתקציב. כיד 2 אני די בטוח שהיא נמכרת באזור ומתחת לתקציב.
    היתרונות שלהם הם היתרונות שציינתי בספורטליין XL ויכולת הניוד שלי עוד עדיפה על הXL. היא קלה משמעתית גם מהספורטליין בייסיק ולכן המשקל ויכולת הניוד המעולה יוצרים כאן את העגלה שהכי קל לנייד לדעתי גם בדרך משובשת מאוד ועל זה מעידים לא מעט לקוחות שקנו.
    הקיפול קל ביד אחת, קומפקטי מאוד, המושב דו כיווני עם שכיבה כמעט ישרה כך שאפשר להשכיב על הבטן. היא לא נפוצה בהרבה חנויות לכן גם כחדשה וגם כיד 2 ייתכן ויהיה קשה למצוא ולבדוק אותה אך אם מתאפשר, אני ממליץ לבדוק פיזית ולהשוות ולא להסתמך רק עלי.

נקודה חשובה שצריך לקחת בחשבון, לא משנה מה תרכשו, אם זה בסגנון של העגלות הנ"ל או עגלה/טיולון דו כיווני, לקחת בחשבון שבסבירות ממש גבוהה בהמשך אתם תרכשו טיולון. אין חובה או צורך אך הרוב המוחלט של ההורים רוכשים כי טיולונים הרבה יותר קלים וקומפקטיים מהעגלות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו