עגלה מומלצת בכ2500 שח

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה מומלצת בכ2500 שח
    שיר
    01/05/2024

שלום, לקראת לידה שלישית.
    אשמח להמלצה על עגלה לא יקרה (עד כ2500 שח) , נוחה לדחיפה וכיפול לרכב. אין לי תוכניות להחזיק אותה מעבר לילד אחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה מומלצת בכ2500 שח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממליץ על בייבי בוס בובקט

קובי סופר
    02/05/2024

שלום שיר,

לתקציב אני ממליץ על בייבי בוס בובקט שלנו, היא טיפה מעל התקציב אבל לעיתים יש מבצעים על צבעים מסוימים ואז היא באזור התקציב.
    עונה משולם לכל הדריושת, אחת הקלות מבחינת משקל עם טיולון דו כיווני, אחת הקלות לניוד בזכות המשקל הקל וגלגלי גומי וקפיצים איכותיים. קיפול קל שבקלים ביד אחת, גודל סופר קומפקטי כך שלדעתי מושלמת לדרישות. החיסרון שהיא לא נפוצה בהרבה חנויות, בעיקר נפוצה בחנויות למגזר חרדי שם היא כיום העגלה הנמכרת ביותר.

אפשר גם לבדוק את ספורטליין סיילו XL, גם באזור התקציב, דומה לבובקט בחלק מהדברים כמו הקיפול אבל הרבה יותר כבדה, זה מורגש גם בניוד, היות והיא סופר נפוצה יש גם המון מבצעים והנחות עליה. לכן זו גם יכולה להיות אופציה טובה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו