התלבטות בין עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלות
    אופיר
    06/05/2024

שלום, אשמח לחוות דעת על הדגם החדש של הציקו מיסה (עם הרגלית למדרגות) ואנגלזינה אפטיקה.
    ממש מתלבטת בניהן..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדעתי האפטיקה עדיפה מבין השתיים

קובי סופר
    06/05/2024

שלום אופיר,

לדעתי האפטיקה עדיפה מבין השתיים.
    לדעתי האפטיקה יותר נוחה לניוד, מציעה אמבטיה וטיולון טיפה יותר טובים וגם שלדה עדיפה. הידית בצ'יקו לא במיקום נכון לדעתי, במקום להיות אלכסונית לכיוון ההורה היא אלכסונית כלפי מעלה.
    זה גם מוריד מיכולת הניוד וגם להורים מסוימים יכול להיות גבוה.
    לכן אני חושב שאנגלזינה עדיפה.
    המינוס באינגלזינה זה המשקל, האפטיקה יחסית כבדה עם טיולון אז חשוב להתנסות לבד בקיפול שלה ולהרים אותה במצב מקופל. ככה תראו אם המשקל מתאים לכם.
    לא הבנתי את כוונתך לגבי רגלית למדרגות?

בכל מקרה ההמלצה שלי להתנסות פיזית עם העגלות, לנייד אותן עם משקל בתוכן של לפחות 12 ק"ג בחנות ומחוץ לחנות.
    לעלות ולרדת מדרגה גבוהה, לקפל לבד עם הטיולון פעם שהוא פונה לכיוון שלכם ופעם לכיוון הנסיעה! אם לא ניתן לקפל עם המושב שהוא פונה לכיוון שלכם עדיין להרכיב את המושב לכיוונכם, לפרק, לקפל ולאחר מכן לפתוח ולהרכיב, זאת על מנת לקבל תמונה מלאה של איך תראה ההתנהלות עם העגלות ביומיום!
    לאחר הקיפול עם הטיולון להרים את העגלות כדי להרגיש את המשקל, לבדוק איך הן נכנסות לרכב.

כך תוכלו לראות מי מבין השתיים נוחה יותר לכם. לגבי נוחות התינוק אין הבדלים גדולים, לדעתי כפי שרשמתי האינגלזינה טיפה עדיפה אך לא באיזשהו פער מטורף.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה. המשך

אופיר
    09/05/2024

אני גבוהה אז דווקא האחיזה בציקו מעולה לי. ואכן האינגלזינה פחות נוחה להרמה..
    חשבנו אולי על הספורטליין סיילו פרו...
    אתה חושב שהיא עדיפה על שתיהן?
    או אם יש לך המלצה לעגלה אחרת שקלה לקיפול אך גם יציבה..?
    רציתי את הנונה טריב נקסט אבל לא מצאתי מספיק מידע..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין כמו להתנסות

קובי סופר
    10/05/2024

שלום אופיר,

אין כמו להתנסות כפי שרשמתי בהודעה הקודמת.
    לדוגמא, לא סתם ציינתי את הזווית הלא טובה של צ'יקו. אולי זה טוב מבחינת גובה אך יש חסרונות אחרים וזה משפיע על יכולת הניוד. הדרך הכי טובה לדעת כמה זה משפיע זה לשים משקל בעגלה ולנייד בחנות ומחוץ לחנות בדרך טיפה משובשת. לעלות ולרדת מדרכה גבוה, שם יורגש כמה הזווית של הידית קצת מקשה על ההורה.

ספורטליין פרו עוד יותר כבדה מהאינגלזינה כך שצריך להיות ממש מודעים לעניין המשקל. גם כאן כפי שרשמתי, לקפל עם הטיולון ולנסות להרים. רוב ההורים לא עושים זאת ומגלים כעבור חצי שנה שעוברים לטיולון שהם עשו טעות. ברוב החנויות יתנו לכם לקפל את העגלה ללא הטיולון ולהרים רק את השלדה, זו הטעיה מכוונת כדי להסתיר את עניין המשקל ולכן אני ממליץ לקרוא שוב את ההודעה הראשונה, להתמקד בדגמים הרלווטיים ולהתנסות.

הטריב קליקה ונוחה לניוד אך לדעתי פחות איכותית מה-4 וגם סתם יקרה בגלל העובדה שאין תחרות והיא נמכרת רק ברשת אחת.
    כפי שאני שם לב בכל רשת משכו אתכם למותג שלהם:
    שילב יבואני אינגלזינה
    עגליס יבואני צ'יקו
    מוצצים יבואני נונה
    הרשתות מכוונות למה שטוב לכיס שלהן ולא בהכרח למה שטוב ונכון ללקוח.

אני יכול להמליץ על הבייבי בוס טייגר שלנו, היא מספקת כמעט כל מה שיש בספורטליין פרו רק שוקלת 4 ק"ג פחות. החיסרונות ביחס לפרו הם הגובה, האמבטיה יותר נמוכה, הידית כמעט באותו גובה, המושב כבר באותו הגובה.
    כמוכן, היא לא נפוצה בהרבה חנויות לכן קשה יהיה להתרשם ממנה.
    אני יכול לומר שאין לנו לקוחות לא מרוצים, יש לנו טכנולגיה מתקדמת בייצור ויכולת לייצר מוצר קל וסופר חזק (יש 5 שנות אחריות מלאות). עם זאת לא להתפשר על כלום נניח בנונה להגיע למשקל קל עשו מושב מרשת (שלדעתי מספק פחות תמיכה), בצ'יקו הגלגלים יחסית פשוטים ובאינלגזינה וספורטליין שלא רצו לצמצם דברים אז ההורה משלם על כך במשקל כבד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו