בחירת עגלה קשה לי!

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה קשה לי!
    ז`קלין סעדה
    13/05/2024

היי קובי, מעל חודש שאני מתלבטת בין עגלות ועוברת מחנות לחנות, ולא מצליחה להגיע להחלטה.
    עד שננעלתי על אנגלזינה אלקטה 2024 פתאום קראתי חסרונות שכתבת(טרמפיסט בעתיד, ידית כאשר התינוק שוכב בטיולון וכו)
    האם החסרונות רלוונטים לדגם 2024? הגובה שלי 1.52.
    עד היום הייתי עם הספורט ליין סיאלו בייסיק 2021 (כרגע צריכה להחזיר כי לוויתי מחברה שעכשיו צריכה ללדת).
    חייבת לבחור עגלה.
    מה חשוב לי?
    בולמי זעזועים טובים, אני גרה בעיר אבל מטיילת המון עם הילד, העגלה היא כמו הרכב שלי! מאוד חשוב לי יציבות תנועה חלקה!
    סל אחסון גדול והצללה רחבה מהשמש.
    שהצבע לא יהיה שחור, אין לי בעיה עם אפור.
    אם העגלה גם לא כבדה במיוחד זה בונוס.
    מתלבטת בין ספורט ליין(ואם כן, אז איזה דגם?), אנגלזינה אלקטה, אפטיקה, סייבקס בליוס או בכלל בוגבו 6?
    פתוחה להצעות אחרות.
    (אין מגבלה של תקציב, מאוד אהבתי את הספורט ליין שהייתי איתה אגב, אבל הבנתי שבחדשות עשו שינויים על מנת שיהיו קלות והגלגלים פחות חזקים?)

הלוואי ותעזור לי! תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת עגלה קשה לי!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתנסות

קובי סופר
    14/05/2024

שלום ז'קלין,

אני רושם תמיד, להתנסות לבד.
    גם שאני מציין חיסרון/יתרון של מוצר X זה ע"פ דעתי. ייתכן שלאדם אחר זה החיסרון לא יורגש כלל. לכן אני גם תמיד רושם, לגשת לחנות, לשים משקל של תינוק בכל עגלה רלוונטית, לך יש תינוק אז בכלל קל, להושיב אותו בעגלה, לנייד בחנות ומחוץ לחנות את העגלות השונות שרלוונטיות. לאחר מכן לקפל את העגלות עם הטיולון פעם שהוא פונה לכיוונכם ופעם לכיוון הנסיעה. אם לא ניתן לקפל שהוא לכיוונכם כמו באלקטה, אז עדיין להרכיבו לכיוונכם, לפרק, לקפל, לפתוח ולהרכיב על מנת להבין את הסרבול של הקיפול אם זה סירבול עבורכם או לא קריטי. לאחר מכן להרים במצב מקופל להרגיש את המשקל.

לאחר כל אלו תראו מה נכון לכם.

לגבי אלקטה, כמו שרשמתי להתנסות ולראות אם עניין הידית מהווה חיסרון או לא.
    לגבי סיילו, לא נעשה כל שינוי משמעותי בבייסיק. נעשו שינויים בגרסאות היותר מתקדמות ויקרות, הן גם יותר כבדות אבל כמו שרשמתי, צריך להתנסות בקיפול עם הטיולון ולהרים כדי להרגיש את המשקל אם זה כבד לכם או לא.
    בליוס לדעתי סובלת מחיסרון ידית כמו באינגזינה, למרות שמתארכת אך לא מספיק, היא כבדה, מסורבלת לקיפול כך שאני לא רואה שום סיבה לרכוש אותה אבל גם כאן, זו דעתי. אם היא מוצאת חן בעיניכם לגשת לחנות ולהתנסות.
    בי 6 לדעתי עגלה מעולה אך ירדה מפס הייצור, יהיה קשה למצוא אחת לרכישה.

לגבי המלצות נוספות, אפשר לבדוק את הבייבי בוס טייגר שלנו, בעלת יכולת ניוד מעולה, קלה מאוד גם בהשוואה לספורטליין בייסיק והטייגר נותנת את כל היתרונות שיש בגרסאות היקרות של ספורטליין. גלגלים איכותיים, מושב יצוק מפלסטיק, גגונים ענקיים, ידית מתארכת, קיפול קל ביד אחת ועוד. החיסרון שהיא לא נפוצה בהרבה חנויות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עוד שאלה

ז`קלין יעקב
    14/05/2024

קודם כל תודה רבה,
    לגבי בי 6, מצאתי בשילב עודפים טיולון מתצוגה במחיר מוזל וכרבע הם שומרים לי אותו עד שאגיע להחלטה.
    הבנתי ממך שדווקא הטיולון מצויין לעומת האמבטיה שלו אז אולי טוב שאני אקח את הטיולון הזה? ובהמשך ארכוש אמבטיה.
    האם הטיולון הזה מסתדר טוב עם טרמפיסט?

ניסיתי אותו עם הילד ואהבתי, רק התנועה שלו לצדדים הרגישה לי פחות טובה מהאלקטה ומהספורט ליין.

האם אתה חושב שהוא יתאים לחורף? הילד שלי ממוצע בגובהו ומשקלו. או שהוא לא מספיק מרווח?

2.בתנועה לצדדים הרגשתי שהספורט ליין טובה יותר מהאלקטה, מסכים איתי? יש לזה הצדקה טכנית?

איזה עגלה מבין השלושה הניוד והיציבות שלה חזקה יותר:
    אלקטה 2024, בוגבו בי 6 טיולון, ספורטליין סיילו אולטרא.
    ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי ממליץ לרכוש מראש את האמבטיה

קובי סופר
    14/05/2024

שלום ז'קלין,

הייתי ממליץ לרכוש מראש את האמבטיה. כמו שרשמתי, הדגם לא מיוצר ולכן יהיה מאוד קשה להשיג אמבטיה בעוד שנה/שנתיים וככל שיעבור הזמן האופציה היחידה תהיה יד 2.

טרמפיסט מתחבר בקלות, המקורי ממש בקלות ואף מתקפל עם העגלה יחד בלי צורך בפירוק.

לגבי ניוד, זו עגלה עירונית כך שהיכולת טובה מאוד לעיר וטיפה מעבר אבל כן, לא מושלמת.
    מצד שני בהשוואה לאחרות הקיפול יותר קטן ורוחב השלדה יותר צר משמעותית מספורטליין ומעט מול אלקטה.
    כך שלכל פלוס יש מינוס ולהפך.
    מבחינת מושב, הבי מרווח מאוד גם בחורף. דווקא הדגם המחליף דרגון פליי צר בהשוואה לבי.

לגבי הניוד כן, האלקטה לדעתי לא נוחה לניוד ותמרון ולא לעלייה וירידה ממדרכה גבוהה.

אני לא ממליץ. אני רושם פלוסים ומינוסים וכמו שרשמתי, לעשות מבדק עצמאי ולהחליט לבד מה נכון לכם.
    לכל דגם יש פלוסים ומינוסים וצריך לראות אם אילו מינוסים תוכלו לחיות בשלום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אליפות תודה רבה

ז`קלין יעקב
    14/05/2024

תודה רבה רבה ממש תשובה ברורה ומקצועית.
    שאלה אחרונה חביבה(באמת אחרונה חחח)
    בוגבו בי 5 או בוגבו בי 6?
    מה ההבדל בינהן?
    בדקתי ביד 2 ומצאתי b5 כולל אמבטיה במצב חדש לעומת b6 מתצוגה רק טיולון ב2800 שח.
    מתלבטת.

שוב הקניה שלי היא בעיקר בשביל הטיולון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש מספר הבדלים

קובי סופר
    14/05/2024

שלום ז'קלין,

יש מספר הבדלים. הגלגלים הוגדלו ולכן הבי 6 אמורה להיות יותר נוחה לניוד בדרך משובשת יותר. על משטח ישר לא יורגש הבדל. האמבטיה יותר גבוהה והרבה יותר קל לשלוף אותה. הטיולון מגיע עם פתחי איוורור ויש עוד שדרוגים קלים בעיקר עיצוביים.
    שוב אבל צריך לזכור, הבי ירדה מפס הייצור, הבי 5 כבר ירדה לפני שנתיים/שלוש. ככל שיחלוף הזמן יהיה יותר קשה למצוא חלפים. לכן בבי 5 זה יהיה יותר בעייתי כי יש לה חלקים שמיועדים לה ואלו של הבי 6 לא יתאימו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו