השוואה בין בוגבו בי6 לבין נונה טריב נקסט?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• השוואה בין בוגבו בי6 לבין נונה טריב נקסט?
    נועה
    14/05/2024

היו, מה ההבדל בין השתיים ואיזה דגם יותר מומלץ?
    מחפשת לילד ראשון, נוחות, שימושי ויעיל ♥️

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בי 6 ירדה מפס הייצור

קובי סופר
    14/05/2024

שלום נועה,

בי 6 ירדה מפס הייצור. מה זה אומר? 1. יהיה קשה להשיג. 2. עתידית ייתכן ויהיה קשה להשיג חלפים אבל, מדובר בעתיד רחוק מאוד לדעתי. הבי נמכרה בכמויות מטורפות כך שלדעתי יש מספיק חלפים לשנים הקרובות ועדיין יגיעו חלפים לפחות ב-3 עד 4 שנים הקרובות משך האחריות. אז בנושא הזה אני פחות חושש אבל עדיין לדעתי מחויב לציין.

לגבי העגלות, לדעתי האמבטיה של הטריב עדיפה, יותר מרווחת ומגינה.

מבחינת שלדה וטיולון כאן אני חושב שהבי 6 עדיפה ברוב הפרטמטרים. יכולת הניוד די דומה. הקיפול של הטריב טיפה יותר נוח. בטיולון של הבי המושב יצוק מפלסטיק בטריב המושב עשוי מרשת. לדעתי פלסטיק מספק תמיכה יותר טובה לתינוק וגם יותר אמין כי רשת עלולה להיקרע וזהו חלק שלא מכוסה באחריות. מבנה הבי לדעתי יותר חזק והיא גם הרבה הרבה יותר ותיקה בשוק והוכיחה אמינות וכושר שרידות מטורפים בעוד הנונה נמכרת רק כשנה + ומוקדם לדעת על יכולת השרידות והאמינות מה גם שהנונה נמכרת רק במוצצים. היות שכך הדבר יש בזה חסרונות כמו מחיר שאין תחרות והרשת יכולה לגבות כל מחיר. ידע לגבי אמינות, בניגוד לדגמים שנמצאים בכל חנות שאני יכול לדלות מידע מהחנויות, בנונה אין לי את המידע הזה אבל ממה שאני רואה ברחוב, אני קצת חושש מאמינות ושרידות המוצר לאורך שנים.
    לכן אם אני הייתי צריך לבחור מבין ה-2 הייתי בחור בבי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו