סלקל השוואה או המלצה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל השוואה או המלצה
    נועה
    14/05/2024

סלקל מומלץ בטיחותי ואם אפשר שיהיה נוח עם בוגבו?
    תודה רבה על התשובות המפורטות שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלקל השוואה או המלצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדגמים המומלצים הם

קובי סופר
    14/05/2024

שלום נועה,

הדגמים המומלצים הם:
    בטיחותית צ'יקו קייפיט 30 הוא המומלץ ביותר אך אינו מתחבר לאף עגלה, בעבר היו עבורו מתאמים לבי 6 אך אני לא יודע אם ניתן להשיג. הפלוס הגדול שלו מעבר לבטיחות זה במחיר, הוא נמכר במחיר סביר כולל בסיס לרכב בעוד בשאר הדגמים צריך לרכוש את הבסיס בנוסף לסלקל כך שבהשוואה לצ'יקו הם יעלו כמעט כפול או יותר מכפול, תלוי בדגם.
    בנוסף, סילבר קרוס דרים אבל ככל הידוע לי הוא מתחבר רק לעגלות סילבר קרוס. זה משהו שצריך לבדוק. הבעיה שהסלקל לא נפוץ בחנויות בישראל לכן לי אין יכולת לבדוק זאת.
    יחד איתו יש את מקסי קוזי ג'ייד שצריך לבדוק אם נמכר בשילב.
    נונה פיפה קיבל דירוג מעולה גם הוא יחד עם מקסי קוזי קורל, מקסי קוזי פבל, סייבקס M וסייבקס אטון 5. הפער בינם למובילים זניח.

לג'ואי יש 2 דגמים חדשים עם דירוג זהה לסייבקס ומקסי קוזי:
    איי ספין ואיי סנאג. ג'ואי ונונה זו אותה חברה/אותו יצרן. מכיוון שהם חדשים אני לא יודע אם נמכרים בארץ נכון להיום.

לקחת בחשבון שאלו סלקלים בתקינת ISIZE החדשה. צריך לרכוש אותם עם בסיס כך שמדובר בסיפור ממש יקר לתקופה קצרה. הייתי ממליץ ללכת על הדגם הזול ביותר מתוך כל הרשימה. הפערים הבטיחותיים זניחים.
    כמובן אם לא קריטי חיבור לעגלה אז צ'יקו קייפיט או אם מוצאים מתאם אז בכלל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו