עריסה מתאימה לילד ראשון שעוד לא יודעים מה מתאים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עריסה מתאימה לילד ראשון שעוד לא יודעים מה מתאים
    עריסה
    14/05/2024

היי אשמח להמלצה לתינוק ראשון עבור עריסה..
    אני רואה שיש בשוק הרבה מאוד סוגים, יש מיטחברת ויש את הנצמדות מהבד ויש את העריסה בייסיק הפשוטה (שכרגע בגלל חוסר ההבנה בין כולן אני הכי נוטה לקנות אותה) אשמח להמלצה או השוואה בנושא?
    שוב תודה רבה על כל ההסברים המפורטים, זה ממש ממש עוזר!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כולן יעשו עבודה זהה

קובי סופר
    14/05/2024

שלום,

כולן יעשו עבודה זהה למעט המתחברות שנותנות ערך מוסף שהן נצמדות למיטת ההורה. האם צריך את זה? אני אישית חושב שלא אבל זה אינדיבידואלי וענייני נוחות.
    אפשר בהחלט ללכת על הבייסיק פלסטיק או עץ.
    רק יש דגש חשוב אחד:
    לבדוק מול מכון התקנים שליצרן ולדגם הרלוונטיים לכם יש תקן. אם הולכים על נצמדת אז לוודא שיש תקן למוצר כעריסה נצמדת ולא כעריסה רגילה. יש יבואנים שמעבירים תקן כעריסה רגילה ומוכרים כעריסה נצמדת. זה לא תקין ולכן יש להיזהר.
    חשוב גם לקחת בחשבון שמשך השימוש בעריסה הוא 3 חודשים ולא מעבר. בדגמים שמעל 3 חודשים אז צריך להוריד את גובה העריסה כך שלדעתי שבשלב הזה עדיף לעבור בכל מקרה למיטה. לכן אני לא חושב שצריך ללכת על דגמים יקרים אלא אם יש צורך בעריסה לזמן ארוך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו