כיסא צר מגיל לידה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא צר מגיל לידה
    רעות עזרא
    15/05/2024

היי
    עשיתי טעות והרסתי את הכיסא נקסטפיט שלנו, מחפשת לקנות כיסא חדש שיהיה יותר צר. (כבר פניתי ליבואן..)
    הקטנה בת שנה, מחפשת כיסא שיתאים בעתיד גם לתינוק הבא מגיל לידה.
    הגדולה בת 7 שוקלת 19, כרגע בבוסטר בלי גב של ג׳ואי אלוויט כי לא נכנס..
    האמצעית בת 5, שוקלת 16, בכיסא צ׳יקו מייפיט.

אשמח להמלצה לכיסא איכותי אבל צר לקטנה, ואולי גם לבוסטר יותר צר שייכנס עם שני הכיסאות כי כרגע זה ממש לא נוח.
    אני יודעת שכיסאות איכותיים עולים סביב 1000+ . אם יש משהו שעונה על ההגדרות של צר ואיכותי וגם לא עולה הון, אשמח לשמוע אופציות טובות לדעתך.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא צר מגיל לידה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבטיחותיים פחות צרים

קובי סופר
    15/05/2024

שלום רעות,

הבטיחותיים פחות צרים. צ'יקו עדיין מוביל וצמודים לו ברייטקס קליקטייט: מרתון, בולווארד ואדבוקט ולכן אלו הרבעיה שאני ממליץ.
    בוסטר רצועות לדעתי מוקדם מידי בגיל שנה למרות שטכנית זה מתאים אבל לדעתי ממש לא נוח לפני גיל שנה ושמונה חודשים/שנתיים.
    אם בכל זאת חייבים צר, אז גרקו סלים פיט 3 מקבל את דירוגי הבטיחות הכי גבוהים מהכיסאות הצרים, לכן אני ממליץ עליו כאופציה הצרה. לדעתי הוא גם במחיר סביר וגם הוא יודע להפוך לבוסטר בעתיד כך שיש חיסכון קל למרות שלדעתי רוב ההורים יעדיפו לרכוש בוסטר ולא להפוך את הגרקו לבוסטר. מה גם שיש לכם בוסטר מהגדולה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו