חוות דעת על עגלת anex iq 3 in 1

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חוות דעת על עגלת anex iq 3 in 1
    איילה
    16/05/2024

שלום, מתלבטת הרבה זמן בין עגלות ונתקלתי בעגלה הזאת.
    אשמח לשמוע קצת פרטים וחוות דעת האם בכלל שווה לנסוע לחנויות ספציפיות בשביל לראות אותה..
    לא מוצאת מידע עליה באינטרנט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת על עגלת anex iq 3 in 1

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא מכיר

קובי סופר
    16/05/2024

שלום איילה,

העגלה חדשה בשוק העולמי וגם הישראלי ולכן טרם בחנתי מקרוב.
    אני לא מכיר את העגלה ולכן לא יכול להמליץ או לא להמליץ.

כמו תמיד ההמלצה היחידה שלי היא להתמקד ב2-3 דגמים שרלוונטיים לכם.
    לאחר מכן להגיע פיזית לחנות או חנויות, להתנסות פיזית עם העגלות.
    לשים משקל של תינוק בכל עגלה (לפחות 12 ק"ג). לנייד את העגלות בחנות ומחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה.
    לאחר מכן לתפעל את העגלה, לפרק ולהרכיב אמבטיה וטיולון (במקרה של אנקס את 2 הטיולונים).
    לאחר מכן להתנסות בקיפול פעם כשהמושב פונה לכיוונכם (באם לא ניתן אז לפרק את המושב, לקפל, לפתוח ולהרכיב חזרה זאת על מנת לראות איך יראה הקיפול במצב הזה ביומיום שלכם ואם זה מתאים לכם או לא). לאחר מכן לקפל שהמושב פונה לכיוון הנסיעה. להרים את העגלה במצב מקופל עם המשוב להרגיש את המשקל. לבדוק ברכב.
    ממולץ להתנסות לבד ללא איש מכירות לצידכם.
    לאחר מכן תקבלו החלטה מושכלת של מה נכון לכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעוניין

Noa
    19/08/2025

היי, זו עגלה חדשה בשוק, אבל באתר שלהם יש הרבה מידע על העגלה יחד עם סרטון, אבל לצערי אי אפשר לקנות אותה שם. עם זאת, באותו אתר יש רשימה של חנויות לפי ערים שבהן אפשר לראות ולקנות אותה, אז אני מתכננת לבחור בעגלה הזו, כי עד כה הם ממש עניינו אותי, במיוחד הקיפול והנשיאה הקלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נועה אני מתלבט אם את אדם או בוט

קובי סופר
    20/08/2025

את מגיבה רק לפוסטים על אנקס חלקם עתיקים. מעניין למה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו