בוסטר לרכב - התייעצות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוסטר לרכב - התייעצות
    אלינור
    16/05/2024

היי קובי. הבן שלי בן 9, גובה 1.30 (שוקל 33 קילו) יושב עד עכשיו בציקו מיי פיט עם הרצועות הפנימיות.
    דבר ראשון, האם תוקף של כסא רשום איפשהו על גבי הכסאות? יש לי כסא נוסף ברכב (ציקו נקסטפיט) ומעניין אותי היכן רשום, אם בכלל, תוקף.
    לגבי הבן, אני שוקלת להעביר אותו לבוסטר הגבהה רגיל, האם זה נכון? אם כן, יש משהו שהוא יותר טוב מהסתם פשוט? במידה ולא כדאי ובכל זאת להשאיר במיפיט, עד מתי זה בסדר?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוסטר לרכב - התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף להעביר לבוסטר

קובי סופר
    17/05/2024

שלום אלינור,

ראשית, דחוף להעביר לבוסטר. הרצועות בצ'יקו יודעות להחזיק רק עד 30 ק"ג. מעל הן לא יחזיקו במקרה של תאונה חזקה. לכן הילד לא בטוח ברכב נכון להרגע.
    ניתן להוריד למייפיט את הרצועות ולחגור את הילד עם חגורת הבטיחות.
    בגיל הזה ניתן להעביר לבוסטר הגבהה רגיל או בוסטר עם גב. בוסטר גב מספק הגנה טיפה יותר טובה ולכן לדעתי אפשר למשוך עם המייפיט ללא רצועות.

לגבי תוקף, אמור להיות מוטבע על המושבים עצמם מאחור או בתחית.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוסטר לרכב - התייעצות

אלינור
    17/05/2024

אטפל. חיפשתי סרטון איך להוריד את הרצועות, מקווה שאצליח בקלות. מבחינת החיבור של הבוסטר עצמו לרכב, זה אותו הדבר או שגם החיבור משתנה?
    בנוסט, מסתכלת על בוסטר הגבהה גופיט, של ציקו. יש לך מושג היכן ניתן לרכוש בירושלים בחנות ולא אונליין?
    תודה רבה, אלינור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוסטר לרכב - התייעצות

אלינור
    17/05/2024

הכוונה היא לגופיט פלוס, לא הרגיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי ממליץ לפנות ליבואן

קובי סופר
    19/05/2024

שלום אלינור,

הייתי ממליץ לפנות ליבואן צ'יקו: דוורון.
    הם גם יתנו מענה באיך לפרק את הרצועות וגם יתנו מענה היכן להשיג בוסטר גופיט בירושלים.
    בגדול לאחר שמפרקים את הרצועות הבוסטר כבר לא מתחבר לרכב. רק מניחים וחוגרים את הילד עם חגורת הרכב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו