מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בוסטר לרכב - התייעצותאלינור16/05/2024
היי קובי. הבן שלי בן 9, גובה 1.30 (שוקל 33 קילו) יושב עד עכשיו בציקו מיי פיט עם הרצועות הפנימיות.
דבר ראשון, האם תוקף של כסא רשום איפשהו על גבי הכסאות? יש לי כסא נוסף ברכב (ציקו נקסטפיט) ומעניין אותי היכן רשום, אם בכלל, תוקף.
לגבי הבן, אני שוקלת להעביר אותו לבוסטר הגבהה רגיל, האם זה נכון? אם כן, יש משהו שהוא יותר טוב מהסתם פשוט? במידה ולא כדאי ובכל זאת להשאיר במיפיט, עד מתי זה בסדר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוף להעביר לבוסטר
קובי סופר17/05/2024שלום אלינור,
ראשית, דחוף להעביר לבוסטר. הרצועות בצ'יקו יודעות להחזיק רק עד 30 ק"ג. מעל הן לא יחזיקו במקרה של תאונה חזקה. לכן הילד לא בטוח ברכב נכון להרגע.
ניתן להוריד למייפיט את הרצועות ולחגור את הילד עם חגורת הבטיחות.
בגיל הזה ניתן להעביר לבוסטר הגבהה רגיל או בוסטר עם גב. בוסטר גב מספק הגנה טיפה יותר טובה ולכן לדעתי אפשר למשוך עם המייפיט ללא רצועות.
לגבי תוקף, אמור להיות מוטבע על המושבים עצמם מאחור או בתחית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוסטר לרכב - התייעצות
אלינור17/05/2024אטפל. חיפשתי סרטון איך להוריד את הרצועות, מקווה שאצליח בקלות. מבחינת החיבור של הבוסטר עצמו לרכב, זה אותו הדבר או שגם החיבור משתנה?
בנוסט, מסתכלת על בוסטר הגבהה גופיט, של ציקו. יש לך מושג היכן ניתן לרכוש בירושלים בחנות ולא אונליין?
תודה רבה, אלינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוסטר לרכב - התייעצות
אלינור17/05/2024הכוונה היא לגופיט פלוס, לא הרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הייתי ממליץ לפנות ליבואן
קובי סופר19/05/2024שלום אלינור,
הייתי ממליץ לפנות ליבואן צ'יקו: דוורון.
הם גם יתנו מענה באיך לפרק את הרצועות וגם יתנו מענה היכן להשיג בוסטר גופיט בירושלים.
בגדול לאחר שמפרקים את הרצועות הבוסטר כבר לא מתחבר לרכב. רק מניחים וחוגרים את הילד עם חגורת הרכב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)