מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות על עגלה לתינוק ראשוןירין22/05/2024
היי,
אני מעוניין בעגלה שמתקפלת בנוחות
המשקל חשוב אבל שלא יבוא על חשבון נוחות ואיכות ..
אז אם אין ברירה נסחוב מה שצריך
תקציב באיזור ה5000 ש״ח גג
ראיתי ברשת סייבקס אבל קשה לי לבחור דגם. הדגמים שם לדעתי לא משתלמים כלכך
חשבתי על בי 6 אבל הגלגלים קטנים ולא יודע איך זה יעבור שיבושים כמו שצריך
חשבתי על עגלה TRIV NEXT אוקיינוס/ Ocean
או aptica
יש לך המלצות נוספות שלדעתך יכולות להתאים?
אם אפשר בבקשה שתתן לנו 2-3 דוגמאות כי מאוד קשה לנו לבחור.
בעיקרון האיכות והקיפול מאוד חשובות לנו.. תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
ירין23/05/2024בנוסף מה דעתך על הפוקס 5?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אתם מתפזרים לכיוונים שונים
קובי סופר23/05/2024שלום ירין,
אתם מתפזרים לכיוונים שונים. עדיף להתמקד.
יש סגמנטים שונים כמו עגלה עירונית.
עגלות כמו בי 6, סייבקס מיוס, נונה טריב נמצאות בסגמנט הזה.
יש עגלות גדולות, עגלות כמו פוקס, אפטיקה וסייבקס פריאם נמצאות בסגמנט הזה.
לכן רצוי להחליט מה הכיוון. העגלות העירוניות הן פרקטיות להורה עירוני שהולך במדרכה, קניון, פארק. הם קלות יותר, מתקפלות יותר בקלות, יותר קומפקטיות ולכן גם נמכרות הרבה יותר.
מצד שני יכולת הניוד שלהן טובה לעיר ובחלק מהדגמים גם טיפה מעבר. אם צריך ללכת בדרך ממש משובשת, עגלות בסגמנט הזה לא יתניידו בנוחות וקלילות. הן לרוב יותר צפופות.
ובעגלות הגדולות זה בדיוק ההפך, יש יותר מרווח פנימי לתינוקות, גלגלים גדולים וקפיצים גודלים ולכן ניתן להתנייד עם רובן בדרך קשה. מצד שני כמו שציינתי כבדות, מסורבלות לקיפול וגדולות לאחר הקיפול.
לכן ברגע שתסגרו על הסגנון אז, תסגרו על 2-3 אז אוכל לתת את היתרונות/חסרונות. בכל מקרה על הפוקס אני לא ממליץ מ-2 סיבות: 1. הקיפול מסורבל, חייבים לפרק את המושב טרם הקיפול (טכנית ניתן לקפל עם אבל זה ממש מסורבל ולא פרקטי כך שעדיף לפרק). 2. המושב שלה לא שוכב למצב שטוח אלא יש שקע בין הגב לישבן, לדעתי תנוחה כזו פחות נוחה לתינוקות ועדיף שכיבה ישרה כפי שיש כיום כמעט בכל העגלות.
בנוסף, אני תמיד ממליץ גם להתנסות לבד. לאחר שנסגרים על 2-3 דגמים לגשת לחנות, לקבל הסבר איך לקפל, לתפעל וכו'.
לאחר מכן לשים משקל של תינוק בן שנה כ-12 ק"ג. לנייד את העגלות בחנות ומחוץ לחנות בדרך טיפה משובשת. לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן לנסות לקפל עם המושב פעם שהוא פונה לכיוונכם. במידה ולא ניתן לקפל שהוא פונה לכיוונכם אז עדיין להרכיב לכיוונכם, לפרק ולקפל. לאחר מכן לפתוח ולהרכיב זאת על מנת שתראו איך יראה היומיום שלכם בשלב שהמושב פונה אליכם. לאחר מכן לקפל שהמושב פונה לכיוון הנסיעה. להרים את העגלות במצב מקופל עם המושב כדי להרגיש את המשקל. לאחר כל אלו לבדוק ברכב במצב מקופל עם המושב.
ככה תראו מי מהדגמים נכון לכם יותר. חושב לעשות לבד ללא איש מכירות לצידכם.
בנוסף, לפי הדרישות אני ממליץ גם לבדוק את בייבי בוס טייגר 2 שלנו. היא קלה מאוד גם ביחס לעגלות עירוניות, יש לה גלגלים גדולים מהממוצע מגומי מלא לכן השילוב של משקל קל וגלגלי גדול ואיכותי יוצרים יכולת ניוד בלתי רגילה ולקוחות שלנו מספרים שהם הולכים איתה בדרכים ממש קשות כולל שלג כבד.
הקיפול קל וביד אחת עם המושב לשני הכיוונים.
למרות משקלה הקל האמבטיה והטיולון סופר מרווחים והגגונים ענקיים. המשקל הקל מגיע בזכות טכנולוגיית ייצור ייחודית.
החיסרון שהיא לא נפוצה בהרבה חנויות אך עדיין לדעתי שווה בדיקה כי היא עונה מושלם לדרישות.
גם כאן, ממליץ לא להסתמך עליי ולעשות בדיקה כפי שרשמתי מעלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ירין23/05/2024אני מעדיף את המסיביות יותר למרות שגדולות. הורדת אותי מהפוקס 5
אתה ממליץ על אפטיקה או פרימה 4
תודה על התשובה המפורטת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממליץ להתנסות
קובי סופר23/05/2024שלום ירין,
ממליץ להתנסות. למרות שהן אותו סגמנט הן שונות אחת מהשנייה.
לדעתי האפטיקה יותר קלה לקיפול והיא גם טיפה יותר קלה במשקל. בניוד לדעתי הפריאם טיפה יותר נוחה אבל לא יודע עד כמה מורגש זה יהיה.
אפשר להוסיף גם את פג פרגו בוק פלוס למרות שהיא קצת מיושנת ופחות נפוצה, לדעתי זו עגלה מעולה ולדעתי אחת הכי נוחות שיש לקיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפטיקה
ירין24/05/2024תודה, אתה ממליץ על האפטיקה בכלליות? הנתונים נראים טובים והיא בסביבות ה 2500 מתחת לפריאם 4
ידוע לך על חסרונות שלדעתך יצופו לי באמצע השימוש? חושב שהיא עמידה וחזקה?
תודה רבה על הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לכל מוצר יש חסרונות
קובי סופר26/05/2024שלום ירין,
לכל מוצר יש חסרונות ולכן אני ממליץ להתנסות כפי שרשמתי, רובם יתגלו לכם תוך ההתנסות. אז תצטרכו לראות אם אלו חסרונות שתוכלו לחיות איתם בשלום או לא.
לדעתי יכולת הניוד שלה בינונית למרות הגלגלים הגדולים, רוב העגלות המקבילות יהיו יותר נוחות בניוד אך עדיין היא נוחה לניוד. לכן צריך להתנסות ולראות.
הגגון של הטיולון לדעתי לא מוצלח כל-כך ומצריך טיפה מאמץ בסגירה והפתיחה שלו. הקיפול עם הטיולון טיפה גדול וכמו שציינתי היא טיפה כבדה לכן חשוב להתנסות בהרמה שלה עם המושב. צריך לזכור שמרימים לא מעט את העגלה לרכב, המשקל הוא הגורם המרכזי לכך שהורים רבים עוברים לטיולון בשלב מוקדם מידי. אז קנינו עגלה שהיא טובה ונוחה לניוד ולתינוק אבל המשקל הכריע ומהר עברנו לטיולון קטן, צפוף ולא נוח לניוד אז בעצם עשינו משהו לא נכון.
המטרה למשוך עם העגלה עד גיל שנה וחצי ואם ניתן גם עד גיל 3.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)